Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Хто користується скляними контейнерами вони справді зручніші за пластикові
Daniill
сообщение Сегодня, 11:15
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Давно хочу перейти на скляні контейнери, бо пластик вже дістало мити лишаються запахи і жир. Потрібно кілька штук для роботи і вдома, бажано, щоб були різних об’ємів і закривались щільно. Щоб можна було гріти прямо в контейнері, не переливаючи їжу. Але не хочу переплачувати за бренд, шукаю оптимальний варіант по ціні та якості.
Go to the top of the page
Вставить ник Daniill в ответ
+Quote Post
Hallo
сообщение Сегодня, 11:15
Сообщение #2

Из: kiev

Я купила собі минулого місяця набір із чотирьох штук, різного розміру, всі з кришками на засувках і силіконовим ущільнювачем. Скло товсте, гладке, не мутніє навіть після десятка миттів у посудомийці. Використовую щодня і для супу, і для запіканок, і для фруктів. Порада: вибирайте прямокутну форму, бо вона краще стає у холодильник, ніж кругла. І якщо часто ставите в мікрохвильовку, перевіряйте, щоб було зазначено “термостійке боросилікатне скло”.
Вставить ник Hallo в ответ
+Quote Post
Daniill
сообщение Сегодня, 11:16
Сообщение #3

Из: Киев

Я теж повністю відмовився від пластику, особливо після того, як помітив, що навіть після миття залишається запах. Зі скляними контейнерами все інакше чисто, зручно, і виглядає охайно. Я беру обід із собою в офіс, тому мені важливо, щоб нічого не підтікало. Брав з чотирма защіпками по боках і гумовим ущільненням. Для дому також використовую ставлю прямо з холодильника в духовку. Єдине, що треба, не ставити гарячі на холодну поверхню, бо може тріснути.
Вставить ник Daniill в ответ
+Quote Post
Hallo
сообщение Сегодня, 11:17
Сообщение #4

Из: kiev

Цитата(Daniill @ Oct 18 2025, 12:16 ) *
Я теж повністю відмовився від пластику, особливо після того, як помітив, що навіть після миття залишається запах. Зі скляними контейнерами все інакше чисто, зручно, і виглядає охайно. Я беру обід із собою в офіс, тому мені важливо, щоб нічого не підтікало. Брав з чотирма защіпками по боках і гумовим ущільненням. Для дому також використовую ставлю прямо з холодильника в духовку. Єдине, що треба, не ставити гарячі на холодну поверхню, бо може тріснути.

Я теж довго шукала, де знайти нормальні скляні контейнери, поки не натрапила на харчові скляні контейнери ]]>https://maudau.com.ua/category/kharchovi-ko...ial_237=sklo-85]]> вибір величезний: є комплекти по 3, 4, 5 штук, різних об’ємів і форм. Дуже зручно, що на сайті вказано всі параметри з чого зроблено скло, чи можна ставити в духовку, мікрохвильовку, морозилку.
Я взяла набір із боросилікатного скла, жодного разу не пошкодився, навіть після миття в гарячій воді. Рекомендую звертати увагу на товщину скла не менше 4 мм, тоді не трісне. Ще плюс, що вони прозорі, одразу видно, що всередині, не треба відкривати кожен. Для зберігання залишків страв ідеально, для запікання теж зручно. Ціна адекватна, а якість реально вища, ніж у більшості популярних маркетплейсів.
Вставить ник Hallo в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic