![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 235 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда ![]() |
Планую висадити морозник у своєму саду, але ніколи раніше не обирав ці саджанці. На що варто звернути увагу при покупці, щоб рослина добре прижилася і радувала цвітінням? Чи є якісь сорти, які особливо стійкі до наших кліматичних умов?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 209 Регистрация: 21.05.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Якщо ви плануєте висадити морозник, то для успішного вирощування важливо правильно вибрати саджанці та дотримуватись кількох важливих моментів. Перш за все, обирайте здорові рослини з міцними корінням, без ознак захворювань або пошкоджень. Важливо також звернути увагу на сорт морозника — деякі з них більш стійкі до низьких температур і добре переносять зимові морози.
Щоб рослина добре прижилася, вибирайте ділянку, де є півтінь або світло, але без прямого сонця, особливо в літній період. Грунт має бути родючим, з хорошим дренажем. Після висадження ретельно поливайте саджанець, але уникайте застою води в коренях. Враховуйте, що морозники не люблять пересаджування, тому обирайте місце для них ретельно, адже вони можуть рости на одному місці десятки років. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 235 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда ![]() |
А можливо ви знаєте магазини, де це все можна замовити?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 209 Регистрация: 21.05.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Після того, як ми з чоловіком перебрали всі запаси на зиму, я зрозуміла, що хочеться чогось особливого для наступного сезону. Згадавши про свої захоплення, я вирішила розпочати нову справу — посадити морозник у саду. Про нього я чула багато позитивних відгуків, і мені дуже сподобалося, що ці квіти не тільки виглядають чудово, але й вважаються символом витривалості, оскільки можуть цвісти навіть у зимові місяці. Пошук в інтернеті дав дуже хороші результати, і я швидко знайшла магазин, де можна було замовити саджанці морозника ]]>https://agro-market.net/ua/catalog/cat/moroznik_saj/]]> спілкування з консультантом було простим і приємним — всі питання про сорт та умови догляду були роз'яснені в найменших деталях. Я обрала кілька сортів, щоб додати різноманіття в сад, і через кілька днів отримала своє замовлення. Пакування було дуже акуратне, кожен саджанець був обгорнутий у спеціальний матеріал для збереження коренів.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 30th April 2025 - 11:09 |