![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Обсуждение как визуальных красот, так и технических характеристик шин и дисков, не зависящих от марки машины.
Название темы должно содержать предмет обсуждения (шины или диски), а также модель авто, к которому будет применено то или иное улучшение.
Подойдут ли такие шины на Mazda3?, либо Кованые диски: ваши мнения
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум ]]>Mazda Buy/Sale]]> !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Маздаклаббер Сообщений: 6,105 Регистрация: 30.03.2009 Из: Київ Спасибо сказали: 528 раз(а) Авто: Mazda 3 2.0 IPM Имя: Андрей ![]() |
Передмова. Минулого року побачив я в Епіцентрі цікаві КИТАЙСЬКІ скати Goodride SV 308 за смішну ціну 625грн в розмірі 225/45 17". Восени порвав одночасно 2 ската Nokia Hakka V, тому цією весною постало питання купівлі нової гуми, довго не думав і запланував купити знову Хаку (бо відїздив на ній 8 років- 2,5 комплекти), знайшов за 1000грн колесо, аж раптом згадав про китайський Гудрайт, глянув в Епіцентрі-є але 225/45 на мою полку 6,5" багатенько) почитав в інтернеті, відгуків мало, але в основному позитивні, в європі продається. Згадав що бачив цю гуму на автомобілях в Італії і у нас декілька раз на авто преміум класу (видно водії економили). І як завжди "кто ищет, тот всегда найдет" , знахожу б/в комплект 205/50 17" в ідеальному стані з залишком протектора 7мм за 1500грн, для "спробувати" саме те що потрібно і придбав))
Враження. Гума 205/50 17" 93V XL. Малюнок протектора має хоч якусь ідею в порівнянні з популярними на драйв2ру нанканом, сумімото і т.п. Дефектів лиття не має, ще залишились кольорові смужечки в канавках. На балансуванні більше 35гр ні де не ставили, в основному 18-25 на обидві сторони колеса. Проїхав 2тис.км. Гума не шумить, здається трішки м'якшою в порівнянні з Хакою, скажу коротко, в поведінці на дорозі я різниці з хакою не бачу, були і екстренні гальмування, навмисне вїзжав в калюжі на стандартній швидкості 80, тримає дорогу, інтенсивні зміни смуги руху тримає. Чим мені не сподобалося- дуже виражена колійність, але пов'язую це з косонаправленим малюнком, бо точно так себе поводила колись зимова Yokohama з таким малюнком. Ясно, що Хака з прямими канавками завжди трималась по вектору прямо і я до цього звик. Десь так) Епілог. Далі буде...
Прикрепленные файлы
-------------------- ...Команданте Ярош! Красно-черные крылья.
Огненная ярость, зимняя герилья. Люто ветер вторит: страху-мараторий, Дозор несет высотно небесная сотня... Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 24th July 2025 - 10:03 |