![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 07.11.2014 Из: Lvov Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda3 Имя: Fotynka ![]() |
Буду вдячна за консультацію. Купила б/у авто Мазда 3, 80 тис. пробіг, механічна коробка передач. 1,6 двигун. Масло моторне і фільтри міняли в квітні 2014 року. Мене цікавить, скільки мені необхідно зараз замінити фільтрів, чи потрібно міняти масло в коробку передач, свічки (заміна була на 40 тис.), а ще я планую замінити масло на Petro Canada Supreme 5W 30. це проблема, якщо попереднє було якесь спеціальне для Мазд. І що ще варто мені перевірити, нащо звернути увагу. Претензій до машинки не маю. Трохи по Львівським дорогам їй тяжко. Кожну яму чую. Це нормально?
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 180 Регистрация: 20.09.2013 Из: Одесса Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Мазда 3 ![]() |
Какого года авто?
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Cricetus cricetus Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 13,202 Регистрация: 24.11.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 859 раз(а) Имя: Саня ![]() |
Fotynka, если ты во Львове, то заедь к Koya, он все подскажет и сделает все, что нужно
![]() ЗЫ: Да ив Велком не мешало бы для начала ![]() Сообщение отредактировал Hammster - Nov 11 2014, 15:43 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 823 Регистрация: 10.05.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 80 раз(а) Авто: KIA Cee'd SW 1.6 crdi 6MT Имя: Віктор ![]() |
Буду вдячна за консультацію. Купила б/у авто Мазда 3, 80 тис. пробіг, механічна коробка передач. 1,6 двигун. Масло моторне і фільтри міняли в квітні 2014 року. Мене цікавить, скільки мені необхідно зараз замінити фільтрів, чи потрібно міняти масло в коробку передач, свічки (заміна була на 40 тис.), а ще я планую замінити масло на Petro Canada Supreme 5W 30. це проблема, якщо попереднє було якесь спеціальне для Мазд. І що ще варто мені перевірити, нащо звернути увагу. Претензій до машинки не маю. Трохи по Львівським дорогам їй тяжко. Кожну яму чую. Це нормально? Масло в коробці по вашому бажанню, але бажано на 100 тис. його замінити. Свічки по регламенту якраз ходять 80 тис., бажано замінити, крім того на 100 тис. бажано замінити охолоджуючу рідину, не варто вірити казкам що вона на 11 років, якщо нехочете міняти її разом з радіатором чи помпою. Заміна масла на інше не є проблемою, просто пам'ятайе, що масла для двигуна крім в'язкості підбираються по допуску для вашого двигуна потрібні такі допуски : API SL або ACEA A3/A5. Petro Canada Supreme 5W 30 вже не відповідає, по допускам у нього API SN, ILSAC GF-5, а по ціні воно не дешевше маздівського ОЕМ масла, то ж вирішуйте. ![]() Те що трясе нормально, на жаль стокова підвіска ще й найбільш м'який варіант, будь які замінники скоріш за все приведуть до більш жорсткої роботи. Якщо машина вчасно обслуговувалась то на 80тис. в принципі не мало би бути ніяких серйозних проблем, хіба що за лакофарбним покриттям треба стежити і подивитись чи нема коррозії по днищу, на підсилювачу бампера |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() eat, sleep, race Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 19,888 Регистрация: 06.07.2007 Из: Чрева матери) Спасибо сказали: 695 раз(а) Авто: трошкі швидесенька Имя: Бертран ![]() |
-------------------- Небудь дурой, позвони Артуру (С)
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 4,571 Регистрация: 21.06.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 394 раз(а) Авто: Mazda35)) Имя: Макс ![]() |
Не понимаю тех водителей, который взамен родного масла льют другое... Неужели оно на столько дешевле родной декселии?
-------------------- Jesse: Spirit. Thank you. Thank you for direct-port nitrous injection, four-core intercoolers, ball-bearing turbos, and titanium valve springs. Amen.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 938 Регистрация: 07.10.2009 Из: Симферополь Спасибо сказали: 66 раз(а) Авто: mazda 6 ![]() |
Я лью Эльф экселлиум, что есть полный аналог декселии, но при этом дешевле оригинального процентов на 20
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 185 Регистрация: 01.04.2008 Из: Киев Спасибо сказали: 3 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Не понимаю тех водителей, который взамен родного масла льют другое... Неужели оно на столько дешевле родной декселии? Дешевле в два раза. -------------------- "Подпись"
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 21 Регистрация: 22.11.2014 Из: Донецк Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 2L 2007 ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5th August 2025 - 04:31 |