![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Шановні одноклубники. Потрібна допомога в м.Київ.
Хто має вихід на людей які є керівниками, або просто працюють в Епіцентрі. На даний час там проводиться акція де можна із шаленою знижкою купити будматеріали чи інструмент. На даний час мені потрібна акційна бензопила ]]>http://epicentrk.com.ua/view_gazeta.php?id=27]]> Чому не купляю у Львові - та тому що тут не реально. Всі акційні товари давно продані "своїм". А стояти в черзі з 09.00 до 20.00 немає ні можливості, ні сили, ні бажання. Суть питання: чи може хтось, в кого є зв'язки, можливість. час і т.д. купити мені дану бензопилу і передати до Львова. Буду дуже вдячний. гроші за товар + компенсація морального ущербу буде компенсована. Чекаю відгуків. !!!! Бензопили ДУЖЕ ДУЖЕ треба !!!!!!!!!!!!!!!1 -------------------- |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 110 Регистрация: 23.01.2010 Из: Киев Спасибо сказали: 4 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Вчера был в епицентре,могу скинуть фотки того что нашол (почтов адрес )
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Вчера был в епицентре,могу скинуть фотки того что нашол (почтов адрес ) marketing@post.lviv.ua -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 8th May 2025 - 17:46 |