![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
В этом разделе ведется обсуждение повседневной жестокой реальности общения с представителями сферы услуг на рынке автомобильной промышленности и нюансов эксплуатации машин в общем.
Название темы должно кратко описывать ее содержание.
Флуд и оффтоп запрещены!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 20 Регистрация: 01.12.2009 Из: Kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda ![]() |
Собираюсь до конца года купить машину, только вот не знаю какую лучше взять, с дизельным движком или бензиновым. Дизельный экономичней, но в Украине проблема с хорошим ДТ, так что даже не знаю. Может подскажите чего?
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,075 Регистрация: 11.07.2011 Из: Львів Спасибо сказали: 66 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Якщо розглядати економічну сторону питання, дизель виграє у будь якому випадку (ІМХО). І ось чому:
За основу можна взяти цю статтю ]]>http://blog.liga.net/user/autovisio/article/4138.aspx]]> Якщо коротко то в статті йдеться про те, що економія дизельного автомобіля получається після 90 тис км пробігу. Так як вартість дизелю у салоні дорожче ніж бенз у тій самій комплектації. Але тут опускається важливий момент. При розрахунках економічності враховується показник вартості дизеля та бензину при покупці нового авто, але не враховується при продажі. Після 90 тис км пробігу у вас все ще залишається авто, яке можна розглядати як фінансовий ресурс. Дизель з одинаковим пробігом та віком буде коштувати дорожче ніж бенз з тим самим віком і тих самих років. Тому, якщо когось бентежить те, що дизельне авто нове у салоні коштує дорожче ніж бенз. То перейматися немає смислу, так як гроші переплачені за новий дизель вернуться при його продажі. Тому важаю дизель однозначно економічно вигіднішим. Мені здається що для розрахунку та порівняння слід використовувати лише такі показники як: витрата палива, ціна за літр та вартість планових ТО обидвох типів двигунів. Ні в якому разі не враховувати більш дорожчу вартість дизельного двигуна. Як вам така теорія? Хто погоджується чи не погоджується? Сообщение отредактировал Kapi - Jul 25 2012, 14:47 |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 19th July 2025 - 08:54 |