Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

> Потрібен автомобільний акумулятор
Gat_nitto
сообщение Jun 8 2023, 19:11
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Привіт усім! Я шукаю автомобільний акумулятор у Харкові і потребую вашої допомоги. Можливо, хтось з вас може порадити магазин або місце, де можна придбати якісний автомобільний акумулятор?
Go to the top of the page
Вставить ник Gat_nitto в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов
TrakTORR
сообщение Jun 8 2023, 19:22
Сообщение #2

Цитата(Gat_nitto @ Jun 8 2023, 20:11 ) *
Привіт усім! Я шукаю автомобільний акумулятор у Харкові і потребую вашої допомоги. Можливо, хтось з вас може порадити магазин або місце, де можна придбати якісний автомобільний акумулятор?

Безліч магазинів мають широкий вибір якісних автомобільних акумуляторів. Але перед покупкою, будь ласка, розкажіть більше про ваш автомобіль та потреби щодо акумулятора (тип, ємність, напруга). Так я зможу дати більш точні поради щодо вибору акумулятора.
Вставить ник TrakTORR в ответ
+Quote Post
Gat_nitto
сообщение Jun 8 2023, 19:29
Сообщение #3

Цитата(TrakTORR @ Jun 8 2023, 20:22 ) *
Безліч магазинів мають широкий вибір якісних автомобільних акумуляторів. Але перед покупкою, будь ласка, розкажіть більше про ваш автомобіль та потреби щодо акумулятора (тип, ємність, напруга). Так я зможу дати більш точні поради щодо вибору акумулятора.

Мій автомобіль - електричний седан з батареєю ємністю 75 кВт⋅год і напругою 400 вольт. Його рухає двигун з постійними магнітами. З огляду на це, мені потрібен літій-іонний акумулятор з високою енергетичною ємністю і відповідною напругою. Буду вдячний за поради щодо вибору такого акумулятора для забезпечення надійного живлення мого автомобіля.

Вставить ник Gat_nitto в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме

Reply to this topicStart new topic