Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела купли всякой всячины

Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.

Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>

Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.

> Які ціни на платні дороги у Франції?
mitar01
сообщение Sep 22 2024, 22:08
Сообщение #1

Из: Kyiv

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Я планую поїздку автомобілем по Європі, і мене дуже цікавить, скільки ж коштують платні дороги у Франції. Чи не могли б ви дати мені деяку інформацію про ціни або поділитися корисними ресурсами, де я міг би дізнатися більше про витрати на дороги?
Go to the top of the page
Вставить ник mitar01 в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов
mitar01
сообщение Sep 22 2024, 22:11
Сообщение #2

Из: Kyiv

Це дійсно допомагає мне орієнтуватися у плануванні. Чи можете ви порадити мені, де можна знайти більш точні дані про ціни? Мені хотілося б мати під рукою надійний ресурс або платформу, де я міг би перевірити актуальні тарифи і можливо навіть спланувати маршрут заздалегідь.
Вставить ник mitar01 в ответ
+Quote Post
nitala1
сообщение Sep 22 2024, 22:14
Сообщение #3

Из: Dnepr

Цитата(mitar01 @ Sep 22 2024, 23:11 ) *
Це дійсно допомагає мне орієнтуватися у плануванні. Чи можете ви порадити мені, де можна знайти більш точні дані про ціни? Мені хотілося б мати під рукою надійний ресурс або платформу, де я міг би перевірити актуальні тарифи і можливо навіть спланувати маршрут заздалегідь.

Звісно, я можу вам допомогти. Один з ресурсів, де ви можете знайти всю необхідну інформацію про платні дороги в Франції ]]>https://greentravel.ua/ua/platni-dorogi-u-francii/]]> це веб-сайт Green Travel. Там ви знайдете детальні картки з цінами на дороги, а також зможете скористатися планувальником маршрутів, що допоможе вам розрахувати приблизну вартість проїзду.
Платні дороги в Франції мають різноманітні тарифи, тому такий ресурс буде вкрай корисним для вашої поїздки. Не забудьте також ознайомитися з можливими знижками для частих користувачів або для довгих маршрутів, це може значно заощадити ваш бюджет.

Вставить ник nitala1 в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме

Reply to this topicStart new topic