![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() |
![]()
Сообщение
#1
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 97 Регистрация: 04.09.2024 Из: Kyiv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: BMW 740 ![]() |
Я зовсім нещодавно почав готувати барбекю, і зараз хочу спробувати приготувати ребра барбекю, але маю питання: який соус буде найкраще поєднуватися з таким м’ясом? Я чув, що соус може змінити смак, тому цікаво, який саме вибір буде ідеальним для таких страв, щоб вони були не тільки смачними, але й мали незабутній аромат.
|
![]() |
|
![]() |
![]()
Сообщение
#2
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 101 Регистрация: 04.09.2024 Из: Slovyansk Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Renault Megane 3 ![]() |
Ну, для ребер барбекю дійсно важливо підібрати правильний соус. Солодкий соус на основі меду або навіть томатний соус із спеціями дають чудовий смак. Не забувай, що у класичних варіантах часто використовують соус барбекю, з яким м’ясо отримує дуже насичений смак. Ідеально підійде соус, що додає легку пікантність або приємну солодкість, залежно від того, який смак ти хочеш отримати.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 3rd August 2025 - 15:45 |