![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Джин Группа: MAZDAвод Сообщений: 14,663 Регистрация: 30.08.2007 Из: KieFF Спасибо сказали: 261 раз(а) Авто: Запорожец а у друга Димы Победа Имя: Хотабыч ![]() |
НАрод давайт договоримся что не будем покупать на рынке дворники, значки, колпаки, заглушки. может тогда и перестант их тырить . уроды всякие!
![]() ![]() ![]() П.С. хотя очень бы хотелось поймать одного такого и поломать ему руки!!! -------------------- ХУТИН ПУЙ!
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Джин Группа: MAZDAвод Сообщений: 14,663 Регистрация: 30.08.2007 Из: KieFF Спасибо сказали: 261 раз(а) Авто: Запорожец а у друга Димы Победа Имя: Хотабыч ![]() |
купил новые 348 гривен
-------------------- ХУТИН ПУЙ!
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 7,462 Регистрация: 22.06.2007 Спасибо сказали: 138 раз(а) Авто: стервомобиль Имя: ![]() |
купил новые 348 гривен Спасибо,Саня за умную идею с дворниками) ![]() Была уверена что сняли имено под домом, но теперь есть подозрения что сняли их на парковке на контрактовой площади сами блокираторчики.Почему? блуждая по всем клубам я наткнулась на тему о блокираторах Цитата("white") Здравствуйте. Вчера, на Контрактовой площади мое авто познакомили с блокираторами. Что бы понять, что произошло, я выкладываю сдесь заявление в милицию. В нём я изложил в хронологическом порядке происшествие. ============================ 01 листопада 2008 близько 17.20 я, -------------- Юрій Євгенович, 198--р.н., керуючи автомобілем Мітсубіші Лансер (держ. №АА 5472 ВМ) здійснив зупинку авто на стоянці за адресою Контрактова площа 2Б. Залишивши автомобіль на стоянці, я разом з колегою ----------- Романом направилися до кафе «КОФЕ ХАУЗ». Близько 19.20, ми підійшли до припаркованої автівки, яку залишив на стоянці, та побачили, що на ліве переднє колесо надітий пристрій, що блокував колесо, та не дозволяв пересуватися автівкою. Відразу до нас підійшли люди, та не представившись, почали вимагати суму в розмірі 100грн. за розблокування колеса. На мою відмову сплачувати кошти, мені почали погрожувати, що автомобіль не розблокують та заберуть евакуатором. Я звернувся до осіб, що встановили пристрій, з вимогою оформити необхідні документи, які дадуть мені змогу сплатити ці кошти в судовому порядку. Але з мене лише поглузували та сказали, що знімуть пристрій лише за 100грн. Після цих дій я спробував самотужки зняти пристрій з переднього лівого колеса автівки. Спостерігаючи за моїми діями, невідомі мені особи миттєво встановили ще два пристрої на переднє і заднє праві колеса, та повідомили мені, що тепер сплата за розблокування буде складати 300 гривень (за кожне колесо по 100грн.). Коли я підійшов до переднього правого колеса та нахилився над ним до мене з заду підбіг чоловік, який встановлював пристрої, та застосувавши фізичну силу схопив за тулуб і кинув спиною на асфальт. Ці події розгорталися на очах мого колеги та деяких випадкових свідків, данні яких мені вдалося зафіксувати. Відразу я телефоном викликав співробітників міліції. По приїзді останніх вдалося встановити, що особа, яка застосувала відносно мене фізичну силу є громадянин Козел Сергій Анатолійович (м. Київ, пров. Межовий, буд. 3А, кв.40). ============================== После отъезда со стоянки заметил, что пробито колесо сбоку (со стороны, где колесо не касается асфальта). Я в понидельник была там же и натыкала им трехэтажные маты,конфликтовала ![]() ![]() ![]() Купила дворники бошевские на заправке возле нашего салона на Петровке 290 грн.снимаются за 1минуту, теперь вот "веселю" народ каждое утро и вечером снимая их ![]() -------------------- Тону в любви! Спасать не нужно!!!
Всё что захочу я еще получу, а кого хотела, я уже имела.. |
![]() |
|
![]()
|
|
Спасибо,Саня за умную идею с дворниками) ![]() Была уверена что сняли имено под домом, но теперь есть подозрения что сняли их на парковке на контрактовой площади сами блокираторчики.Почему? блуждая по всем клубам я наткнулась на тему о блокираторах Я в понидельник была там же и натыкала им трехэтажные маты,конфликтовала ![]() ![]() ![]() Купила дворники бошевские на заправке возле нашего салона на Петровке 290 грн.снимаются за 1минуту, теперь вот "веселю" народ каждое утро и вечером снимая их ![]() Да не за что))) ![]() -------------------- ХУТИН ПУЙ!
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 24th September 2025 - 17:11 |