![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,238 Регистрация: 11.10.2008 Из: Київ Спасибо сказали: 86 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Сашко ![]() |
Раніше, коли в мене було ще підключено звичайне кабельне телебачення, та й взагалі, коли переглядав телевізійну програму, досить часто виникало питання – Чому фільми еротичного змісту, навіть не надто відверті, були заборонені до перегляду, а фільми з дуже сильно вираженою агресією (зокрема, зі сценами насильства, вбивства та інше) – ні?
От до прикладу, займаються люди сексом, поки що, маю на увазі звичайний традиційний секс – «Ой! Ні, ви що?! Це не можна!» Бо це розпуста, аморальність і т.д., для декого навіть огида. А от знущатися, бити, різати, убивати – «А… Ну, це будь-ласка, без проблем!» Ну, а що ж тут такого, оголених статевих органів немає – значить можна. Думаю, що не один я задавав собі таке питання. Цікаво було б почути думки з цього приводу. Що скажете? -------------------- И всьо будет маздато!
"Друзям - все, ворогам - закон!" - Франсіско Франко. |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Маздаклаббер Сообщений: 6,105 Регистрация: 30.03.2009 Из: Київ Спасибо сказали: 528 раз(а) Авто: Mazda 3 2.0 IPM Имя: Андрей ![]() |
А я вважаю,що iнтереси держави повиннi бути над iнтересами особи. А зараз на питання "якщо вiйна,Ви будете захищати свою краiну? 90 вiдсоткiв дають негативну вiдповiдь... ось Вам пропаганда.
-------------------- ...Команданте Ярош! Красно-черные крылья.
Огненная ярость, зимняя герилья. Люто ветер вторит: страху-мараторий, Дозор несет высотно небесная сотня... |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,238 Регистрация: 11.10.2008 Из: Київ Спасибо сказали: 86 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Сашко ![]() |
А я вважаю,що iнтереси держави повиннi бути над iнтересами особи. А зараз на питання "якщо вiйна,Ви будете захищати свою краiну? 90 вiдсоткiв дають негативну вiдповiдь... ось Вам пропаганда. Колись і я так думав. Але зараз стосовно мого відношення до держави в цілому я вже висловився. Тема державності для мене дещо "болюча", але не буду схиляти на свою сторону, бо далеко можна зайти, та й банальна суперечка не призведе до зміни переконань. PS Погоджуся лише у випадку збігу інтересів держави і особи, якщо таке існує. Бо життєвий досвід підказує протилежне. -------------------- И всьо будет маздато!
"Друзям - все, ворогам - закон!" - Франсіско Франко. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Маздаклаббер Сообщений: 6,105 Регистрация: 30.03.2009 Из: Київ Спасибо сказали: 528 раз(а) Авто: Mazda 3 2.0 IPM Имя: Андрей ![]() |
Колись і я так думав. Але зараз стосовно мого відношення до держави в цілому я вже висловився. Тема державності для мене дещо "болюча", але не буду схиляти на свою сторону, бо далеко можна зайти, та й банальна суперечка не призведе до зміни переконань. PS Погоджуся лише у випадку збігу інтересів держави і особи, якщо таке існує. Бо життєвий досвід підказує протилежне. Нажаль,але зараз нема нi iнтересiв держави,нi громадянина,лиш iнтереси "властьимущих". Популярнi фiльми "бригада", "бумер", "жмурки". Ось це дiйсно проблема,коли показують тяжке життя кримнальних авторитетiв,тяжке, але романтичне... -------------------- ...Команданте Ярош! Красно-черные крылья.
Огненная ярость, зимняя герилья. Люто ветер вторит: страху-мараторий, Дозор несет высотно небесная сотня... |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 14th August 2025 - 22:25 |