Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !

Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!

> Mazda 3 2004 заміна магнітоли, Mazda 3 2004 заміна магнітоли
Time_For_Fun
сообщение Oct 24 2010, 02:06
Сообщение #1

Из: Львів

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Привіт усім.

В мене на вищезгаданій машинці накрився штатний ЦД-чейджер. Зразу сказали що операція по заміні нелегка. Но в силу різних аргументів 2-х сервісів на яких я був хочу сам розібратись в питанні. Головне шо мене цікавить - то щоб працював бортовий комп показувало клімат і т.д. Одна людина обіцяла знайти щось на 1 диск з мп3, но вона пропала вже 2 місяці як smile.gif На офіційному сервісі сказали що оригінальна магнітола коштує 28 к грн shok.gif , також є варіант поставити Бос за 12 к грн (я такі дєньгі тоже махав платити) і додали що при встановленні любої іншої апаратури втрачаються якась фіча типу керування на рулі чи то бортового компа. Вот... питання в тому чи є десь в Україні, та й навіть зза кордону можна би було замовити якщо воно того варто і все буде по закону smile.gif магнітола за пристойну ціну - до 5к грн( в мене ж мазда в не мерс) яка б мала керування на рулі і бортовий комп. Крайній варіант - робити аукс unsure.gif
Go to the top of the page
Вставить ник Time_For_Fun в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме

Reply to this topicStart new topic