![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Шановні одноклубники Львова та України !
Щиро вітаю усіх із наступаючим Святим Вечером та Різдвом Христовим. Чесно кажучи, набридло мені створювати "холості" теми про Маздовки !!! Ця остання - якщо маздовки не відбудеться, або всі дружно плюнуть. І так пишу: Оскільки проведення маздовок біля Мс Дональдса чи у Геліконі себе не оправдало, вирішив придумати щось по-оригінальніше. Пропонується провести маздовку на катку "Медик" (вул.Сахарова). Пишу на перед для тих хто почне зараз "хлипати" і "нити" що погода не "льотна", лід мокрий, вода на катку. Це все фігня. Я був там в понеділок 02.01.12р. (температура була від +1 до -1) - КАТОК СУХИЙ, ВОДИ НЕ МАЄ !!! У будні дні ціни на прокат ковзанів помірні. На мою думку цікавіше провести час весело, а ніж зібратися кучкою і обговорювати "ПРОКАЧКУ" своєї Маськи. (хто зі мною не погоджується пишіть своє "ФЕ" в цій темі). Дата проведення ще буде обговорюватися, але орієнтовно 11-12 січня (щоб попасти між святами). З.І. Хто не вміє кататися - не біда, я і сам не вмію, зате там класно провів час. Хто записується на [b]"Маздальод"[/b] пишіть тут: 1. Андрій_Бо (буду) 2. -------------------- Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 8th August 2025 - 13:55 |