![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 62 Регистрация: 03.04.2023 Из: Slovyansk Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Хтось може допомогти мені вибрати відмінну горілку преміум-класу? Мені потрібно щось дійсно особливе і вишукане, можливо, з унікальним смаком чи ароматом. Я новачок у цьому питанні та хочу зробити вірний вибір!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 56 Регистрация: 02.04.2023 Из: slovyansk Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Не варто надмірно ускладнювати все це! Купіть у перевіреному офлайн магазині. Я б порадив вам віскі Glenfiddich або Macallan. Обидва вони відзначені чудовим смаком і якістю.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 62 Регистрация: 03.04.2023 Из: Slovyansk Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Дякую за пораду! Так, в перевіреному магазині, зрозуміло, можна придбати якісний алкоголь. Може, є ще якісь варіанти віскі, які варто спробувати? где можно купить виски который вы мне посоветовали?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 44 Регистрация: 02.04.2023 Из: Slovyansk Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda RX-7 ![]() |
Хтось може допомогти мені вибрати відмінну горілку преміум-класу? Мені потрібно щось дійсно особливе і вишукане, можливо, з унікальним смаком чи ароматом. Я новачок у цьому питанні та хочу зробити вірний вибір! Я завжди выбираю онлайн магазин RUMKA для покупки віскі ]]>https://rumka.online/uk/whiskey/]]> на офіційному сайті ви знайдете величезний асортимент від Jameson до rare Yamazaki. Консультації експертів завжди допомагають вибрати ідеальний напій. Я уже декілька разів замовляв тут віскі, і мені завжди подобалися їхні ціни, сервіс та швидкість доставки. Вони гарантують якість кожної пляшки, тому я впевнений у своєму виборі. Рекомендую всім, хто хоче насолодитися справжнім віскі. ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 13 Регистрация: 24.01.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Toyota Имя: Никита ![]() |
хороший вибір
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 30th November 2023 - 16:56 |