![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Данный раздел предназначен для обратной связи с посетителями форума и сайта - высказывайте Ваши предложения и жалобы.
Название темы должно кратко описывать суть ее содержания.
Флуд и оффтоп запрещены!
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 77 Регистрация: 30.11.2023 Из: Kyiv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 Имя: Oleg ![]() |
Пройшов курс з криптовалют у ФФА і залишився дуже задоволений. Весь матеріал подається просто і зрозуміло, що дуже важливо для новачків. Ментори мають великий досвід і завжди готові поділитися своїми знаннями. Були деякі технічні проблеми, але вони не сильно вплинули на загальне враження. Після курсу я почав активно торгувати і вже за кілька місяців заробив свої перші $500.
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 167 Регистрация: 07.12.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 5 ![]() |
Пройшов курс з криптовалют у ФФА і залишився дуже задоволений. Весь матеріал подається просто і зрозуміло, що дуже важливо для новачків. Ментори мають великий досвід і завжди готові поділитися своїми знаннями. Були деякі технічні проблеми, але вони не сильно вплинули на загальне враження. Після курсу я почав активно торгувати і вже за кілька місяців заробив свої перші $500. задания на практике — это просто супер 👍 Обычно в курсах всё ограничивается теорией, а здесь ты реально пробуешь свои силы. Это помогло мне сразу закрепить материал и не бояться делать первые шаги на бирже 💹Отличный подход к обучению |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 22.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда 6 ![]() |
задания на практике — это просто супер 👍 Обычно в курсах всё ограничивается теорией, а здесь ты реально пробуешь свои силы. Это помогло мне сразу закрепить материал и не бояться делать первые шаги на бирже 💹Отличный подход к обучению Чесно кажучи, я довго вагався, чи варто проходити цей курс, але тепер розумію, що це було правильне рішення. Матеріали чітко структуровані, Олександр пояснює все послідовно. Особливо сподобалося, що можна звертатися за порадами у спільноті. Єдине, чого хотілося б — трохи більше прикладів із реальних кейсів, а так все гуд |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 22.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda cx-9 ![]() |
Чесно кажучи, я довго вагався, чи варто проходити цей курс, але тепер розумію, що це було правильне рішення. Матеріали чітко структуровані, Олександр пояснює все послідовно. Особливо сподобалося, що можна звертатися за порадами у спільноті. Єдине, чого хотілося б — трохи більше прикладів із реальних кейсів, а так все гуд хороший курс для тих, хто хоче розпочати свій шлях у криптовалюті. Олександр ділиться не тільки теорією, а й своїм досвідом. Завдяки цьому я зрозумів, як уникнути помилок, які часто роблять новачки. Одного разу виникла проблема з доступом до уроків, але підтримка швидко все вирішила. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 23.01.2025 Из: New York Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Курсы Орловского стали для меня настоящим открытием. Раньше боялся начинать, думал, что это слишком сложно. Теперь я уверенно покупаю и продаю крипту. Правда, с первого раза не понял, как выполнять одно из домашних заданий, но на консультации мне все разъяснили.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 05.02.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda 3 ![]() |
Саша Орловський пояснює все дуже доступно, навіть для новачків. Були невеличкі проблеми з доступом до уроків, але техпідтримка завжди на зв’язку. Тепер я шарю в крипті, та можу робити свої перші зважені кроки)
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 10.02.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda miata ![]() |
Саша Орловський пояснює все дуже доступно, навіть для новачків. Були невеличкі проблеми з доступом до уроків, але техпідтримка завжди на зв’язку. Тепер я шарю в крипті, та можу робити свої перші зважені кроки) Слухайте, ці курси просто знахідка. До цього намагався щось сам читати, дивитися відоси, але вся інфа якась важка, нічого не зрозуміло. А тут усе чітко по полицях розкладено. Саша - красень, пояснює доступно, можна хоч вночі переглядати. Реально крутезний бонус - домашки, де ти відразу пробуєш все руками, а не просто теорію слухаєш. Була складність з одним завданням, але куратор усе пояснив. Тепер я не просто знаю, що таке крипта, а й реально відчуваю, що можу на цьому заробляти! |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 11.02.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda 3 ![]() |
Слухайте, ці курси просто знахідка. До цього намагався щось сам читати, дивитися відоси, але вся інфа якась важка, нічого не зрозуміло. А тут усе чітко по полицях розкладено. Саша - красень, пояснює доступно, можна хоч вночі переглядати. Реально крутезний бонус - домашки, де ти відразу пробуєш все руками, а не просто теорію слухаєш. Була складність з одним завданням, але куратор усе пояснив. Тепер я не просто знаю, що таке крипта, а й реально відчуваю, що можу на цьому заробляти! Лектор пояснює все простою мовою, і завдяки цьому я більше не боюся робити перші інвестиції |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 13.02.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда 6 ![]() |
Пройшов курс з криптовалют у ФФА і залишився дуже задоволений. Весь матеріал подається просто і зрозуміло, що дуже важливо для новачків. Ментори мають великий досвід і завжди готові поділитися своїми знаннями. Були деякі технічні проблеми, але вони не сильно вплинули на загальне враження. Після курсу я почав активно торгувати і вже за кілька місяців заробив свої перші $500. Саша Орловський найкращий🙌 Його курси з крипти реально допомогли розібратися. Все просто і по справі. 👍 |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 17.02.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Моя история началась с того, что я потеряла работу и решила попробовать что-то новое. Подруга посоветовала курсы по крипте от FFA Academy, и я решила рискнуть. И знаете, это было лучшее решение. Теперь я не только разобралась в теме, но и начала зарабатывать. Особенно понравились уроки про стейкинг 🪙 — это отличный способ пассивного дохода. Были, конечно, моменты, когда я не могла понять какие-то темы, но поддержка всегда помогала. Спасибо за такие полезные знания!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 19.02.2025 Из: Vinnica Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda 5 ![]() |
Я всегда боялась инвестировать, потому что не понимала, как это работает. Но после курсов Александра Орловского всё изменилось. Материал подаётся очень структурированно, с примерами и без лишней воды
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 26th March 2025 - 19:33 |