![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
В названии темы должна быть прописана модель машины!
Запросы на покупку запчастей должны содержать как можно более полное описание нужных деталей (описание, желаемое состояние, ценовой диапазон).
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 333 Регистрация: 24.10.2011 Из: Город Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: Mazda 6 - самолет Имя: Вячеслав ![]() |
Куплю, недорого, оригинал.
Подрулевой переключатель GJ6F66122. Левая п/т фара - GJ6A-51-69X. Правая п/т фара - GJ6A-51-6A1. Сообщение отредактировал Jumperhigher - Oct 20 2015, 21:24 -------------------- Подписи НЕТ
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 278 Регистрация: 16.09.2013 Из: Полтава Спасибо сказали: 6 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Слава ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 333 Регистрация: 24.10.2011 Из: Город Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: Mazda 6 - самолет Имя: Вячеслав ![]() |
Туманки есть, переключатель дорестайловый надо глянуть должен быть, рестайлового точно нет. По ценам расскажу по телефону 067-775-1996 Ти памятаєш ,яку ти рейку мені відправив на Умань, з туманками так не буде)?Рейка убита була) АП КУПЛЮ! Сообщение отредактировал Jumperhigher - Oct 22 2015, 21:47 -------------------- Подписи НЕТ
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 278 Регистрация: 16.09.2013 Из: Полтава Спасибо сказали: 6 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Слава ![]() |
Ти памятаєш ,яку ти рейку мені відправив на Умань, з туманками так не буде)?Рейка убита була) АП КУПЛЮ! Звісно пам'ятаю!!! ![]() ![]() Взагалі-то діло твоє брати чи ні, я не нав'язую. Довподоби возити туди-сюди - вози.... Я за своє знаю, і якщо є нюанси кажу як є... ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
А там лампи змінні стоять ? Не знаєш?
-------------------- Подписи НЕТ
|
![]() |
|
![]()
|
|
А там лампи змінні стоять ? Не знаєш? Лампи змінні, Н3
Прикрепленные файлы
![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Лампи змінні, Н3 Лампи світять? Болтики кріплення є? Напиши ціну в лічку скільки хочеш за них, і чи є підрульовий перемикач? Сообщение отредактировал Jumperhigher - Oct 28 2015, 14:40 -------------------- Подписи НЕТ
|
![]() |
|
![]()
|
|
Лампи світять? Болтики кріплення є? Напиши ціну в лічку скільки хочеш за них, і чи є підрульовий перемикач? Лампочки в комплекті не ідуть, купиш нові, вони недорогі. Болтиків 2 шт і кріплення маєш в кожній своїй фарі, 2 шт до кожної дам в комплекті. Ціну скинув. Перемикач бачу з номера хочеш без положення AUTO? |
![]() |
|
![]()
|
|
Лампочки в комплекті не ідуть, купиш нові, вони недорогі. Болтиків 2 шт і кріплення маєш в кожній своїй фарі, 2 шт до кожної дам в комплекті. Ціну скинув. Перемикач бачу з номера хочеш без положення AUTO? Ну да, перемикач під ці туманки, він іде без авто, авто в мене стандартний, свій є. За ціну читай повідомлення. Ціна занадто висока в тебе. Ти їх продаєш по ціні нових, і на нових лампи уже стоять ![]() Сообщение отредактировал Jumperhigher - Oct 28 2015, 23:43 -------------------- Подписи НЕТ
|
![]() |
|
![]()
|
|
Ну да, перемикач під ці туманки, він іде без авто, авто в мене стандартний, свій є. За ціну читай повідомлення. Ціна занадто висока в тебе. Ти їх продаєш по ціні нових, і на нових лампи уже стоять ![]() Під ці туманки перемикач може бути як з АВТО так і без. Якщо на машині стоїть з АВТО, а поставити без - режим АВТО нічим буде вмикати Перемикач з АВТО в мене буде за 2 тижні За ціну секрету тут ніякого немає, я прошу 30$ за штуку. Ціна в мене адекватна і то не є багато, на відомому всім Екзісті кожна з них коштує в середньому (права дорожче, ліва дешевше) 1500 грн. Як бачиш, виходить всього половина. Да, DEPO там є по 1126 грн, але то DEPO, а ми говорим про оригінал. За перемикач погоджусь, прошу не на багато дешевше того, ща почекавши 2-3 тижні можна взяти з Екзіста, але спускати ціну не буду, їх постійно у мене не вистачає не дивлячись на ціну. Взагалі-то можемо зробити тако: возьмеш у мене туманки, а перемикач візьмеш новий. Лампочки програма дає окремо від туманок, то нові також ідуть без лампочок |
![]() |
|
![]()
|
|
Під ці туманки перемикач може бути як з АВТО так і без. Якщо на машині стоїть з АВТО, а поставити без - режим АВТО нічим буде вмикати Перемикач з АВТО в мене буде за 2 тижні За ціну секрету тут ніякого немає, я прошу 30$ за штуку. Ціна в мене адекватна і то не є багато, на відомому всім Екзісті кожна з них коштує в середньому (права дорожче, ліва дешевше) 1500 грн. Як бачиш, виходить всього половина. Да, DEPO там є по 1126 грн, але то DEPO, а ми говорим про оригінал. За перемикач погоджусь, прошу не на багато дешевше того, ща почекавши 2-3 тижні можна взяти з Екзіста, але спускати ціну не буду, їх постійно у мене не вистачає не дивлячись на ціну. Взагалі-то можемо зробити тако: возьмеш у мене туманки, а перемикач візьмеш новий. Лампочки програма дає окремо від туманок, то нові також ідуть без лампочок У мене перемикач без авто,я помилився. На ексісті ніколи нічого не купляю, там все дорого. Туманки оригінальні на Auto pro mazda 6, ліва - 32$ і права - 38 $, це не 1500 грн,як на Ексісті і виходе дві по ціні одної на Ексісті)). ЦЕ НЕ DEPO.Просто ціна така бо позиції заказні і ждати 10 днів. На auto pro постійно все купляю набагато дешевше. Ну плюс ціна за 1 кг 8$. Вага одної туманки 140 грамм.Ну ще пару баксів за вагу ![]() ![]() Сообщение отредактировал Jumperhigher - Oct 29 2015, 10:40 -------------------- Подписи НЕТ
|
![]() |
|
![]()
|
|
20 $ за штуку візьму.
-------------------- Подписи НЕТ
|
![]() |
|
![]()
|
|
У мене перемикач без авто,я помилився. На ексісті ніколи нічого не купляю, там все дорого. Туманки оригінальні на Auto pro mazda 6, ліва - 32$ і права - 38 $, це не 1500 грн,як на Ексісті і виходе дві по ціні одної на Ексісті)). ЦЕ НЕ DEPO.Просто ціна така бо позиції заказні і ждати 10 днів. На auto pro постійно все купляю набагато дешевше. Ну плюс ціна за 1 кг 8$. Вага одної туманки 140 грамм.Ну ще пару баксів за вагу ![]() ![]() Тут я ще не був. Думаю варто спробувати там щось замовити, тимпаче ти цей ресурс вже перевірив. Корисна інформація, гарно подякував. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 2nd August 2025 - 12:56 |