Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Чи є сенс переплачувати за дорогу маску, якщо варю пару разів на місяць?
Daniill
сообщение Вчера, 18:09
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

От реально цікаво: чи є сенс переплачувати за дорогу маску, якщо я варю пару разів на місяць? Не хочеться викидати гроші просто за бренд, але й очі псувати не хочу. Може, для “домашнього” режиму є щось простіше, але нормальне?
Go to the top of the page
Вставить ник Daniill в ответ
+Quote Post
Hallo
сообщение Сегодня, 19:55
Сообщение #2

Из: kiev

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Я був у тій самій ситуації. Теж думав: «Навіщо мені топова маска, якщо варю пару разів у місяць?» Але після того, як раз кілька разів отримав зайвий засвіт, передумав. Я вибрав не найдорожчу, а середній варіант — і цього більш ніж достатньо. Брав на ]]>https://svarkavita.com/categories/svarochnye-maski]]> бо мені там не нав’язували дорогі моделі. Я описав, як і скільки працюю, і мені підібрали маску з адекватним рівнем затемнення й швидкою реакцією фільтра, без зайвих «преміум-фішок».
Go to the top of the page
Вставить ник Hallo в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic