Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела купли всякой всячины

Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.

Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>

Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.

Reply to this topicStart new topic
> Цікава робота
никсулинка
сообщение Jul 27 2024, 21:38
Сообщение #1

Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Мене цікавить ваша думка щодо компаній для працевлаштування. Зараз я на роздоріжжі і шукаю нові можливості для кар'єрного зростання. Хочеться знайти стабільну компанію з добрими умовами праці та можливістю для професійного розвитку. Які варіанти можете порадити?
Go to the top of the page
Вставить ник никсулинка в ответ
+Quote Post
бурят
сообщение Jul 30 2024, 20:11
Сообщение #2

Из: киев

Розумію твою ситуацію, сам нещодавно проходив через це. Насамперед рекомендую звернути увагу на спеціалізовані сайти з вакансіями і уважно переглянути все там. Також не зайвим буде підписатися на профільні групи у соцмережах, де часто діляться вакансіями та порадами щодо працевлаштування. Окрім цього, обов'язково відвідай блог компанії Галактика . Там ти знайдеш багато корисної інформації про можливості працевлаштування в ІТ, а також актуальні вакансії. Компанія Галактика активно підтримує українську ІТ-спільноту і часто пропонує цікаві позиції для початківців та досвідчених спеціалістів і навіть розповідає про те, що основа ІТ - ком'юніті ]]>https://galaktica.io/blog/community-ukraine/]]> . Не зволікай і переглянь їхні пропозиції, адже вони можуть мати саме ту вакансію, яку ти шукаєш!
Вставить ник бурят в ответ
+Quote Post
Егорова Марина
сообщение Aug 30 2024, 04:28
Сообщение #3

Из: Днепр

Цитата(никсулинка @ Jul 27 2024, 22:38 ) *
Мене цікавить ваша думка щодо компаній для працевлаштування. Зараз я на роздоріжжі і шукаю нові можливості для кар'єрного зростання. Хочеться знайти стабільну компанію з добрими умовами праці та можливістю для професійного розвитку. Які варіанти можете порадити?

Привіт всім! Хочу поділитися своїм досвідом використання сайту для пошуку роботи у Польщі. Я знайшла кілька цікавих вакансій для жінок та сімейних пар на сайті ]]>https://www.flambir.com/robota-dlya-jinok-ta-simeynix-par]]> Мене вразила велика кількість пропозицій у різних сферах: від роботи на заводах до вакансій у готелях.
Вставить ник Егорова Марина в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic