![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 110 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: таврия ![]() |
Мене цікавить ваша думка щодо компаній для працевлаштування. Зараз я на роздоріжжі і шукаю нові можливості для кар'єрного зростання. Хочеться знайти стабільну компанію з добрими умовами праці та можливістю для професійного розвитку. Які варіанти можете порадити?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 239 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда ![]() |
Розумію твою ситуацію, сам нещодавно проходив через це. Насамперед рекомендую звернути увагу на спеціалізовані сайти з вакансіями і уважно переглянути все там. Також не зайвим буде підписатися на профільні групи у соцмережах, де часто діляться вакансіями та порадами щодо працевлаштування. Окрім цього, обов'язково відвідай блог компанії Галактика . Там ти знайдеш багато корисної інформації про можливості працевлаштування в ІТ, а також актуальні вакансії. Компанія Галактика активно підтримує українську ІТ-спільноту і часто пропонує цікаві позиції для початківців та досвідчених спеціалістів і навіть розповідає про те, що основа ІТ - ком'юніті ]]>https://galaktica.io/blog/community-ukraine/]]> . Не зволікай і переглянь їхні пропозиції, адже вони можуть мати саме ту вакансію, яку ти шукаєш!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 338 Регистрация: 13.09.2018 Из: Днепр Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda62 ![]() |
Мене цікавить ваша думка щодо компаній для працевлаштування. Зараз я на роздоріжжі і шукаю нові можливості для кар'єрного зростання. Хочеться знайти стабільну компанію з добрими умовами праці та можливістю для професійного розвитку. Які варіанти можете порадити? Привіт всім! Хочу поділитися своїм досвідом використання сайту для пошуку роботи у Польщі. Я знайшла кілька цікавих вакансій для жінок та сімейних пар на сайті ]]>https://www.flambir.com/robota-dlya-jinok-ta-simeynix-par]]> Мене вразила велика кількість пропозицій у різних сферах: від роботи на заводах до вакансій у готелях. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 22:21 |