![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного размещения посетителями форума юмористической, околокультурной и мультимедийной информации. Крайне не рекомендуется отклоняться от общей концепции форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 52 Регистрация: 24.08.2021 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 ![]() |
Хочу поїхати автобусом з Варшави до Києва, але не знаю, який перевізник забезпечує найкращий сервіс. Для мене важливі комфорт під час поїздки і можливість купити квиток онлайн. Хто може щось порекомендувати?
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 659 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Хочу поїхати автобусом з Варшави до Києва, але не знаю, який перевізник забезпечує найкращий сервіс. Для мене важливі комфорт під час поїздки і можливість купити квиток онлайн. Хто може щось порекомендувати? Сервіс East West Eurolines чудово підходить для маршруту ]]>Варшава - Київ автобус]]>. Їхні автобуси сучасні, зручні і завжди чисті. Я часто подорожую цим маршрутом, і завжди задоволений. Купівля квитків онлайн – проста і швидка, а інформація на сайті детальна і зрозуміла. Ще один плюс – зручні часи відправлення, які дозволяють планувати подорож заздалегідь. Водії завжди ввічливі, а рейси проходять без затримок. Раджу спробувати. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 94 Регистрация: 09.10.2018 Из: Київ Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX 5 ![]() |
Поверталася з Нюрнберга до Києва та зрозуміла, що знайти зручний рейс не так просто. Літаки дорогі, а квитки на поїзд розібрали. На допомогу прийшов сервіс пошуку квитків, де вдалося знайти автобус Нюрнберг Київ ]]>https://sharry.com.ua/bus/niurnberh/kyiv]]> із комфортними умовами. Водій вів професійно, крісла були зручні, салон чистий, а поїздка пройшла без затримок. Забронювала без передоплати, що зручно – не потрібно заздалегідь вносити гроші, оплата під час посадки. Тепер завжди користуватимуся цим сервісом! Раджу спробувати, там і інші напрямки без проблем можна знайти в лічені секунди.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 09:51 |