![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Xedos 6: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 42 Регистрация: 12.08.2009 Из: Тернопіль Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: MAZDA XEDOS 9 Имя: TARAS ![]() |
Всім прівєт.Стикнувся з проблемою Не працює круїз контроль і горить на панелі TCS OFF.Не знаю з чого почати виправлення даної ситуації.Хто стикався чекаю поради.можливо запобіжник,якийсь блок.Або банально провода?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 105 Регистрация: 29.09.2008 Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: Mazda Xedos 9 2.5 AT ![]() |
Здарова
TCS OFF горит на панели,нажми кнопку TCS возле коробки,и на панели не будет гореть ТСS)))))))))) а ты пробовал его включить?)))))))))))))))) жмёшь cruise main , а потом на руле нажимаешь нижнию кнопку))))))))) Круиз работает с 45 км\ч. Удачи))))) Сообщение отредактировал Xedos 9 - Aug 17 2009, 16:47 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Validating Сообщений: 2,622 Регистрация: 27.11.2008 Из: Н.Северский-Чернигов Спасибо сказали: 160 раз(а) Авто: Трость!!! 😉 Имя: Андрей ![]() |
Приветик!Первое на диагностику,почитай мою темку поймешь(http://www.mazdaclub.ua/forum/index.php?showtopic=18254&hl=)!У нас,если у тебя максимальная комплектация,эта лампа спарена с функцией ЧЕК.Включение и выключение зажигания выключает функцию TCS off,а если продолжает гореть то это говорит об ошибке.Удачи,сам ломал голову когда у меня загорелась эта лампа,но разобрался!
Сообщение отредактировал Андрей К. - Aug 17 2009, 16:56 -------------------- Милости просим!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 42 Регистрация: 12.08.2009 Из: Тернопіль Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: MAZDA XEDOS 9 Имя: TARAS ![]() |
Здарова TCS OFF горит на панели,нажми кнопку TCS возле коробки,и на панели не будет гореть ТСS)))))))))) а ты пробовал его включить?)))))))))))))))) жмёшь cruise main , а потом на руле нажимаешь нижнию кнопку))))))))) Круиз работает с 45 км\ч. Удачи))))) Велике дякую за екскурсію по моїй машинці,але кнопочку TCS біля корорбки я вже жав,а результат цей самий. А на рахунок круїз контроля все пробував.Розбирав на днях панель,слідкував за шляхом проводів ,вроді всі вони йдуть правильно і немає зовнішніх пошкоджень. При натисканні cruise main, з лівої сторони від руля, індикатор ввімкненя горить а от кнопка на рулі не включає круїз.Розбирав і сам руль,там все тіп-топ.Задумуюсь заглянути в рульову колонку,от знати б куда. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Validating Сообщений: 2,622 Регистрация: 27.11.2008 Из: Н.Северский-Чернигов Спасибо сказали: 160 раз(а) Авто: Трость!!! 😉 Имя: Андрей ![]() |
Велике дякую за екскурсію по моїй машинці,але кнопочку TCS біля корорбки я вже жав,а результат цей самий. А на рахунок круїз контроля все пробував.Розбирав на днях панель,слідкував за шляхом проводів ,вроді всі вони йдуть правильно і немає зовнішніх пошкоджень. При натисканні cruise main, з лівої сторони від руля, індикатор ввімкненя горить а от кнопка на рулі не включає круїз.Розбирав і сам руль,там все тіп-топ.Задумуюсь заглянути в рульову колонку,от знати б куда. Тебе на украинском написать или как?Почитай мой ответ ранее,я уже сушил голову не суши ее хоть ты-НА ДИАГНОСТИКУ!Или просто обнули комп на авто и посмотри что будет! -------------------- Милости просим!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Тебе на украинском написать или как?Почитай мой ответ ранее,я уже сушил голову не суши ее хоть ты-НА ДИАГНОСТИКУ!Или просто обнули комп на авто и посмотри что будет! Здарова,я розумію шо замахую по повній програмі але це потрібно.Так вот :фішки на діагностику TCS в трьох крутих сервісах не занйшли,тількі на діагностику мотора, біля акумулятора.Так де ж вона чарівна фішка? Як ти обнуляєш комп?я тут знайшов :витягнути запобіжник 30 і 60 на 20 секунд і комп обнуляється,або зняти мінусову клему акумулятора на 30 кенуд і тримати педаль тормоза не менше 5 секунд тоже повинен обнулитись.Сслочку читав,в кожного своя історія,якщо не проведу діагностику і самостійно не обнюлю комп,візьмусь до порад ссилки. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 24 Регистрация: 25.08.2008 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: s2000 ![]() |
Велике дякую за екскурсію по моїй машинці,але кнопочку TCS біля корорбки я вже жав,а результат цей самий. А на рахунок круїз контроля все пробував.Розбирав на днях панель,слідкував за шляхом проводів ,вроді всі вони йдуть правильно і немає зовнішніх пошкоджень. При натисканні cruise main, з лівої сторони від руля, індикатор ввімкненя горить а от кнопка на рулі не включає круїз.Розбирав і сам руль,там все тіп-топ.Задумуюсь заглянути в рульову колонку,от знати б куда. По поводу круиза, возможно перебиты провода в "гитаре", которые идут от руля и подрулевых переключателей через рулевую колонку? Т.е. сам исполнительный блок круиза активируется, но скорость не задается кнопками на руле, т.к. от них нет сигнала? Попробуй ее заменить. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,472 Регистрация: 01.05.2009 Из: Одесса Спасибо сказали: 194 раз(а) Авто: Mazda RX-8, ML350 Имя: Андрей ![]() |
Здарова,я розумію шо замахую по повній програмі але це потрібно.Так вот :фішки на діагностику TCS в трьох крутих сервісах не занйшли,тількі на діагностику мотора, біля акумулятора.Так де ж вона чарівна фішка? Як ти обнуляєш комп?я тут знайшов :витягнути запобіжник 30 і 60 на 20 секунд і комп обнуляється,або зняти мінусову клему акумулятора на 30 кенуд і тримати педаль тормоза не менше 5 секунд тоже повинен обнулитись.Сслочку читав,в кожного своя історія,якщо не проведу діагностику і самостійно не обнюлю комп,візьмусь до порад ссилки. Фишку не нашли потому, что ее нет. Сделай диагностику через разъем диагностики мотора и узнай номер ошибки, возможно горение твоей лампы TCS связано с совершенно другой проблемой. Сбрасывать ошибку не нужно, нужно узнать ее номер. Лампочка для того и загорается, что бы предупреждать, а не игнорировать
|
![]() |
|
![]() ![]()
|
|
Фишку не нашли потому, что ее нет. Сделай диагностику через разъем диагностики мотора и узнай номер ошибки, возможно горение твоей лампы TCS связано с совершенно другой проблемой. Сбрасывать ошибку не нужно, нужно узнать ее номер. Лампочка для того и загорается, что бы предупреждать, а не игнорировать На фішці діагностики мотора немає напису що через неї може діагностуватись TCS.При діагностиці вискочили помилки №23 Датчик кисню,або його коло. №67 Реле винтилятора системи охолодження,низька температира.І все .При цих помилках взагалі не бачу нічого спільного з системою курсової стабільності. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,472 Регистрация: 01.05.2009 Из: Одесса Спасибо сказали: 194 раз(а) Авто: Mazda RX-8, ML350 Имя: Андрей ![]() |
На фішці діагностики мотора немає напису що через неї може діагностуватись TCS.При діагностиці вискочили помилки №23 Датчик кисню,або його коло. №67 Реле винтилятора системи охолодження,низька температира.І все .При цих помилках взагалі не бачу нічого спільного з системою курсової стабільності. Ви якось дуже не уважно читаєте відповіді одноклубників. На вашій машині лампочка TCS виконує роль CHECK ENGINE, тому, при наявності проблем з датчиком кисню, реле вентилятора, у Вас і загоряється лампочка TCS. Замініть датчик кисню (лямбда-зонд) і лампочка згасне |
![]() |
|
![]() ![]()
|
|
Ви якось дуже не уважно читаєте відповіді одноклубників. На вашій машині лампочка TCS виконує роль CHECK ENGINE, тому, при наявності проблем з датчиком кисню, реле вентилятора, у Вас і загоряється лампочка TCS. Замініть датчик кисню (лямбда-зонд) і лампочка згасне Діагностика лямбда-зонд показала що цей датчик цілком в нармальному робочому стані.Неполодка усунена,все виявилось зовсім банально.на блоці воздушного фільтру є датчик,який веде в мотор.Як він впливає на цю функцію важко пояснити.Він не продзвонювався.Його маленький ремонт і вирішив цю продлему.Всім велике дякую за поради,з цих рекомендацій я багато куда добрався,де я ще не був. |
![]() |
|
![]()
|
|
Діагностика лямбда-зонд показала що цей датчик цілком в нармальному робочому стані.Неполодка усунена,все виявилось зовсім банально.на блоці воздушного фільтру є датчик,який веде в мотор.Як він впливає на цю функцію важко пояснити.Він не продзвонювався.Його маленький ремонт і вирішив цю продлему.Всім велике дякую за поради,з цих рекомендацій я багато куда добрався,де я ще не був. Цей датчик називається MAF, він вимірює кількість і температуру вхідного повітря. Горіння лампочки TCS через цей датчик ще раз підтверджує, що вона на вашій машині виконує роль CHECK ENGINE
|
![]() |
|
![]()
|
|
Сделай проще,прозвони проводку.Вход и выход на замыкание и будешь знать целый провод или нет.И за лампу писал не из-за того что у тебя будет тоже,а что бы диагностику сделал на наличие ошибок!Хотя у нас в Чернигове через разъем диагностики мой круиз читался на компе.
-------------------- Милости просим!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 14th June 2025 - 05:08 |