Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Под-системи: як вибрати свою і не помилитися
Daniill
сообщение Вчера, 13:22
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Планую купити под систему, але хочу максимально плавну затяжку. У кількох магазинах надсилали пристрої, де потік був рваним або слабким, ніби всередині щось перекрито. Мені потрібен магазин, де розуміють різницю між партіями і можуть підібрати под із нормальною тягою без сюрпризів.\
Go to the top of the page
Вставить ник Daniill в ответ
+Quote Post
Hallo
сообщение Вчера, 13:23
Сообщение #2

Из: kiev

Я стикався з таким. Отримав под, у якого затяжка то посилювалась, то слабшала. Після цього почав питати продавців, чи можуть протестувати потік. Деякі магазини реально беруть картридж, роблять коротку затяжку і кажуть, чи все рівно. Це дуже допомогло уникати нестабільних пристроїв.
Вставить ник Hallo в ответ
+Quote Post
Daniill
сообщение Вчера, 13:24
Сообщение #3

Из: Киев

Ще важливо питати, чи бували у них партії з нерівною подачею повітря. Якщо продавець може назвати конкретні моделі, які краще працюють у плані тяги, значить він точно в темі. Я так обирав собі под і кілька разів отримував саме те, що потрібно, бо магазин зважав на ці нюанси.
Вставить ник Daniill в ответ
+Quote Post
Hallo
сообщение Вчера, 13:25
Сообщение #4

Из: kiev

Цитата(Daniill @ Dec 5 2025, 13:24 ) *
Ще важливо питати, чи бували у них партії з нерівною подачею повітря. Якщо продавець може назвати конкретні моделі, які краще працюють у плані тяги, значить він точно в темі. Я так обирав собі под і кілька разів отримував саме те, що потрібно, бо магазин зважав на ці нюанси.

Я теж довго шукав пристрій із рівною тягою. Коли замовляв под систему в магазині бамбук, одразу написав їм, що хочу плавний потік без ривків. Мені запропонували оглянути два екземпляри і протестували, як працює тяга з коробки.
Скинули коротке відео, де показано рівність потоку, і пояснили, чим відрізняються картриджі для щільнішої чи легшої затяжки. Після отримання переконався, що под система ]]>https://bambuk.org/pod-systems/]]> тягне плавно, без провалів. Така увага до дрібних нюансів переконала мене, що вони дійсно перевіряють товар, а не просто передають упаковку кур’єру.
Вставить ник Hallo в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic