![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 228 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Нещодавно думав про відпочинок в Київській області. Хотілося б зібратися з сім'єю чи друзями в одному комплексі, де можна провести кілька днів, насолоджуючись природою та зручностями. Які комплекси найбільше сподобалися вам, де гарно відпочити та гарні умови для всіх?
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 235 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Забронював комплекс на вихідні в Київській області в самому лісі. Дуже сподобалося, тому що був можливий активний відпочинок, прогулянки на свіжому повітрі, але й зручності для тих, хто любить комфорт. Комплекс має басейн, сауну, а також ідеальні умови для сімейного відпочинку. Можна навіть замовити екскурсії в околиці.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 228 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я недавно відпочивав в одному комплексі, де для кожної групи є окремі будиночки. Це зручно, бо можна забронювати один будинок на кілька сімей або друзів. Всі умови є: сауна, басейн, ресторан з гарною кухнею, а також екскурсії по природі. Такі комплекси дуже зручні для компаній, бо всі можуть знаходитися на одній території, але не відчувати тісноти.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 235 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я недавно відпочивав в одному комплексі, де для кожної групи є окремі будиночки. Це зручно, бо можна забронювати один будинок на кілька сімей або друзів. Всі умови є: сауна, басейн, ресторан з гарною кухнею, а також екскурсії по природі. Такі комплекси дуже зручні для компаній, бо всі можуть знаходитися на одній території, але не відчувати тісноти. Якщо хочеш поїхати в ]]>комплекс відпочинку київська область]]> то Greblya Club Spa&Resort — це місце, яке однозначно варто розглянути. Там є все для релаксу: від спа до активного відпочинку. Я був там з родиною, і всі залишились в захваті. Діти мали куди податись, а ми з дружиною насолоджувались тишею і природою. Ще мені дуже сподобалось, що комплекс знаходиться не так далеко від Києва, але ти ніби потрапляєш в інший світ: природа, спокій, чисте повітря. Відпочинок тут точно подарує заряд енергії. ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 3rd July 2025 - 20:07 |