![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
В этом разделе ведется обсуждение повседневной жестокой реальности общения с представителями сферы услуг на рынке автомобильной промышленности и нюансов эксплуатации машин в общем.
Название темы должно кратко описывать ее содержание.
Флуд и оффтоп запрещены!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 165 Регистрация: 30.09.2007 Из: Kyiv Спасибо сказали: 4 раз(а) Авто: Mazda CX-9, Audi A5 ![]() |
Доброго дня,
Порадьте мені, будь ласка, щось легке і корисне ![]() в свою "літню" машину заправив аби не повний бак 98-го в кінці листопада -- розраховував, що буду її регулярно прогрівати, і цей бак за зиму стояння в гаражі десь-якось і витратиться на прогрівання (а може, думав, ще й взимку поїзжу). Але так вже вийшло, що в баку бензина того ще на 3/4 і як раз зараз випав сніг. Чув, що у бензина термін придатності три місяці, то я вже хвилююсь - машині стояти ще, мабуть, пару тижнів. До кінця березня можна буде безпечно їздити на тому бензині чи треба зараз якихось суттєвих заходів вживати? Гума літня, тому виганяти машину з гаражу не хочу (та й не виїде вона по снігу на тій гумі). Як варіант виставити її на вулицю, завести і залишити працювати (це технічно можливо), але той бензин вона спалюватиме 3-4 доби, тобто і запах і шум і машині мабуть не корисно стільки працювати без перерви. -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 19th October 2025 - 21:10 |