![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 6: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 270 Регистрация: 20.10.2014 Из: КИЇВ Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: m@$daY GE BLACK Имя: Саня ![]() |
всім привіт.
сьогодні випадково помітив, що мигає лампочка (червоного кольору), думав масла, звернув увагу, а тут ні ... (та, що на фото з нету). так от, зауважив, що блимала або на бруківці кривій, а пару раз сильно гальманув (так, що машина кренилася вперед) і лампа знову блимала. що може бути, куди копати? перевірив всі лампочки ззаду, здається все працює ... ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 237 Регистрация: 26.04.2015 Из: Харьков Спасибо сказали: 11 раз(а) Авто: Mazda626 GE ![]() |
На фото не видно что за лампочка нужен сам рисунок.По симптомам похоже на уровень тормозной жидкости, такое бывает когда тормозные колодки уже на подходе.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() хочу мир... Группа: MAZDAвод Сообщений: 9,699 Регистрация: 10.07.2008 Из: Днепр Спасибо сказали: 543 раз(а) Авто: Mazda 6 BLACK Имя: Геннадий ![]() |
100 % или тормозухи мало или колодкам хана
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 270 Регистрация: 20.10.2014 Из: КИЇВ Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: m@$daY GE BLACK Имя: Саня ![]() |
не знаю - не знаю ...
на другий день, коли купив машину, лопнула латунна трубку ззаду і витікала гальмівна. відповідно на ходу засвітився "ручнік" на панелі і стала слабнути педаль... зараз такого нема. блимає ЦЯ лампочка, що на фото ... можливо, причина в переламаному дротику під трамблером? завтра майстер його поремонтує. а перед тим заведемо машину і попробуємо його похитати ... пс. завтра поміняю задні колодки і шланги!
Прикрепленные файлы
![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 144 Регистрация: 11.03.2014 Из: одесса Спасибо сказали: 12 раз(а) Авто: Mazda 626 GV, Mazda 6 (1) ![]() |
не знаю - не знаю ... на другий день, коли купив машину, лопнула латунна трубку ззаду і витікала гальмівна. відповідно на ходу засвітився "ручнік" на панелі і стала слабнути педаль... зараз такого нема. блимає ЦЯ лампочка, що на фото ... можливо, причина в переламаному дротику під трамблером? завтра майстер його поремонтує. а перед тим заведемо машину і попробуємо його похитати ... пс. завтра поміняю задні колодки і шланги! Эта лампочка сигнализирует о том что сгорела лампа стопов или не того номинала лампа а так как у вас она мигает на ямах я думаю плохой контакт на лампочке сто сигнала, попробуйте их вытащить и вставить по новой. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() хочу мир... Группа: MAZDAвод Сообщений: 9,699 Регистрация: 10.07.2008 Из: Днепр Спасибо сказали: 543 раз(а) Авто: Mazda 6 BLACK Имя: Геннадий ![]() |
Ну так теперь то хоть видно, что за лампочка.
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
попробую поміняти місцями їх. і почистити контакти на лампочках.
а як бути з тим дротиком? |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 144 Регистрация: 11.03.2014 Из: одесса Спасибо сказали: 12 раз(а) Авто: Mazda 626 GV, Mazda 6 (1) ![]() |
попробую поміняти місцями їх. і почистити контакти на лампочках. а як бути з тим дротиком? Этот провод идет с датчика температуры охлаждающей жидкости, с этой лампочкой не как не связан. я бы отсоединил разьем и помыл электроклинером там один провод ну и заизолировал бы. Сообщение отредактировал Валентин. - Jul 7 2015, 21:25 |
![]() |
|
![]()
|
|
УРА!
сьогодні зранку включив по-дорозі габарити і лампочка світила постійно... підійшов до того питання конкретно! передивився обидві задні лампочки і О ЧУДО! в лівій з чотирьох контактів - один практично відпав, тому то світило, то не світило. Дякую машинці за те, що повідомила вчасно ! і дякую Вам, хлопаки ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 529 Регистрация: 20.02.2013 Из: Кривбасс Спасибо сказали: 11 раз(а) Авто: Xedos9 Имя: Саня ![]() |
Очень удобная лампа кстати.
Не понимаю, почему нет её на кседосе. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 888 Регистрация: 03.09.2007 Из: Днепропетровск Спасибо сказали: 43 раз(а) Авто: M6 2.3 USA, M626 2.0 USA Имя: Сергей ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 1st August 2025 - 00:54 |