Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )



> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

 
Reply to this topicStart new topic
> Програма автоматизації для ветеринарних клінік і аптек
никсулинка
сообщение Jan 9 2024, 22:24
Сообщение #1





Группа: Новичок
Сообщений: 34
Регистрация: 02.07.2023
Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)
Авто: таврия



Шукаю найкращу програму автоматизації для ветеринарних клінік і аптек. Маю велику клініку зі значним обсягом роботи, і мені потрібно ефективно вести облік пацієнтів, лікарських засобів, та багато іншого. Чи можете ви порадити, де знайти найкращий інструмент для автоматизації наших процесів?
Go to the top of the page
Вставить ник никсулинка в ответ
+Quote Post
бурят
сообщение Jan 10 2024, 11:42
Сообщение #2





Группа: MAZDAвод
Сообщений: 75
Регистрация: 02.07.2023
Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)
Авто: мазда



Я рекомендую ознайомитися з сайтом, де є чудова інформація про програму автоматизації. Цей інструмент надає можливість створювати та вести карти пацієнтів ]]>https://enote.vet/e4doc/urok-01-karta-patsi...a-novoi-kartky/]]> , ефективно взаємодіяти з аптеками, автоматизувати замовлення лікарських засобів та багато іншого. Програма відзначається надійністю та широким функціоналом, що робить її ідеальним вибором для вашої клініки. На сайті ви також знайдете корисні поради та інструкції щодо використання програми. Бажаю вам успішного впровадження цього зручного інструмента для автоматизації вашої ветеринарної клініки і аптеки.
Go to the top of the page
Вставить ник бурят в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 




RSS Текстовая версия Сейчас: 31st May 2024 - 23:19