![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 14 Регистрация: 01.03.2015 Из: Lutsk Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda 3 2017 ![]() |
Усім доброго часу доби!
Сталася у мене невеличка неприємність, в результаті чого було пошкоджено корпус правого дзеркала. Враховуючи обсяги і катастрофічний характер пошкодження, звертатися в страхову, потім до офіціалів і тд вийде в кінці-кінців дорожче (КАСКО на наступний рік), ніж поміняти деталь самому. Пошкоджено чорний корпус - основу дзеркала, на фото нижче. ![]() Може хтось підказати part number деталі? Я знайшов два (обидва на праве дзеркало): - BJS7691N1 - BHN9691N1 Не можу зрозуміти, який з них вірний. Я так підозрюю, що різниця у наявноість або відсутності повторювача показчика повороту, але по фото в Інтернеті я не розібрався. Mazda 3 2017 Touring+. Дякую! |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 204 Регистрация: 06.10.2018 Из: Харьков Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: Toyota Имя: Александр ![]() |
Усім доброго часу доби! Сталася у мене невеличка неприємність, в результаті чого було пошкоджено корпус правого дзеркала. Враховуючи обсяги і катастрофічний характер пошкодження, звертатися в страхову, потім до офіціалів і тд вийде в кінці-кінців дорожче (КАСКО на наступний рік), ніж поміняти деталь самому. Пошкоджено чорний корпус - основу дзеркала, на фото нижче. ![]() Може хтось підказати part number деталі? Я знайшов два (обидва на праве дзеркало): - BJS7691N1 - BHN9691N1 Не можу зрозуміти, який з них вірний. Я так підозрюю, що різниця у наявноість або відсутності повторювача показчика повороту, але по фото в Інтернеті я не розібрався. Mazda 3 2017 Touring+. Дякую! Могу предложить б/у зеркало всборе. 80$. Зеркало с автоскладыванием,подогревом,датчиком слепых зон. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 14 Регистрация: 01.03.2015 Из: Lutsk Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda 3 2017 ![]() |
Підійшло дзеркало від Mazda 6 того ж року. Єдине, що довелося кріплення взяти своє (те, що безпосередньо кріпиться до дверей) - від 6 не підійшло. Але саме дзеркало, механізм, електроніка і тд 100% таке ж саме.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 30th April 2025 - 21:47 |