Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Спорт вдома
ermolova
сообщение Sep 28 2023, 15:35
Сообщение #1

Из: Херсон

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Підкажіть який інвентар можна купити додому для заняття спортом. І ще цікавить із чого почати, дивилася, є багато програм, але яка буде ефективна не знаю. Може у когось тут більше досвіду в цьому, ніж у мене)
Go to the top of the page
Вставить ник ermolova в ответ
+Quote Post
VitalikPetrenko2
сообщение Jul 2 2024, 22:40
Сообщение #2

Из: Харьков

Вітаю! Я із задоволенням ділюся своїм досвідом використання спорттоварів від компанії easyfit. Цей магазин пропонує широкий асортимент якісного спортивного обладнання та аксесуарів, та спорттовари ]]>https://easyfit.com.ua/]]> які допомагають мені досягати моїх спортивних цілей. Дуже задоволений сервісом і якістю продукції!
Вставить ник VitalikPetrenko2 в ответ
+Quote Post
SergeySuvorov
сообщение Oct 6 2024, 22:34
Сообщение #3

Из: Київ

Кілька місяців тому вирішив серйозно зайнятись набором м’язової маси і почав шукати де купити гейнер ]]>https://muscle.ua/geyneri/]]>. На сайті muscle ua знайшов чудовий варіант за вигідною ціною. Обрав гейнер з високим вмістом вуглеводів і середнім білковим складом. Дуже зручно вживати після тренувань для швидкого відновлення. Уже через місяць побачив реальні результати – набрав кілька кілограмів м’язової маси. Замовлення оформлював легко, доставка по Києву швидка. Рекомендую цей магазин усім спортсменам, тут можна знайти буквально все, що потрібно.
Вставить ник SergeySuvorov в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic