Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Автоматизація бізнес-процесів
kpun
сообщение Feb 11 2024, 22:48
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Доброго дня! Як ви вважаєте, які аспекти бізнесу можна автоматизувати для підвищення продуктивності та ефективності роботи? Які програми чи інструменти ви використовуєте для цього у своєму бізнесі?
Go to the top of the page
Вставить ник kpun в ответ
+Quote Post
Erratum
сообщение Feb 11 2024, 23:15
Сообщение #2

Привіт! Автоматизація бізнес-процесів - це ключ до ефективного управління компанією в сучасному світі. Якщо потрібна ]]>автоматизація бізнесу]]> , команда INDEWISE може допомогти вам знайти оптимальні рішення. Вони надають послуги з розробки та впровадження програмного забезпечення, яке підвищить продуктивність та знизить витрати
Вставить ник Erratum в ответ
+Quote Post
шоколадка
сообщение Nov 22 2024, 12:41
Сообщение #3

У нас у їдальні виникли проблеми з обліком замовлень і з обслуговуванням клієнтів. Де можна знайти програмне забезпечення для автоматизації цих процесів? Потрібно щось просте і зручне.
Вставить ник шоколадка в ответ
+Quote Post
бурят
сообщение Nov 22 2024, 12:43
Сообщение #4

Из: киев

Як власник невеликої ідальні, я завжди шукаю шляхи для вдосконалення роботи. Спочатку доводилося вручну вести облік, і це займало багато часу. Потім вирішив спробувати систему автоматизації їдальні ]]>https://knaipa-service.pro/automation/avtomatizacija-idalni]]> котра є тут і це справжнє відкриття. Завдяки цьому я зміг автоматизувати багато процесів, зокрема замовлення та звітність. Тепер мої співробітники швидше реагують на замовлення, а я маю повний контроль за запасами та витратами. А ще, все стало прозорим і зручним для аналізу. Автоматизація дала змогу зекономити час і ресурси — це однозначно плюс.
Вставить ник бурят в ответ
+Quote Post
Kasandra
сообщение Dec 30 2024, 18:04
Сообщение #5

Из: Львів

CRM-системи допомагають автоматизувати процеси взаємодії з клієнтами, від збору контактної інформації до постійної підтримки клієнтів.
Вставить ник Kasandra в ответ
+Quote Post
Skansa
сообщение Dec 30 2024, 19:23
Сообщение #6

Для фітнес клубу я використовую таку CRM ]]>https://lucky-fit.com/]]> від Lucky Fit, що дозволяє ефективно керувати учасниками клубу, відстежувати їх прогрес та взаємодіяти з ними. Ця система пропонує зручний інтерфейс для управління записами на тренування, абонементами, оплатами, а також допомагає організовувати комунікацію з клієнтами через повідомлення та розсилки. Завдяки таким можливостям, як аналіз ефективності тренувальних програм і інтеграція з різними платіжними системами, CRM значно спрощує адміністративні процеси та дозволяє зосередитись на наданні послуг найвищої якості.
Вставить ник Skansa в ответ
+Quote Post
Maserol
сообщение Jan 8 2025, 12:10
Сообщение #7

Автоматизація — це ключовий фактор для підвищення продуктивності та ефективності бізнесу. Є багато аспектів, які можна автоматизувати, щоб оптимізувати роботу і знизити витрати часу та ресурсів.
Вставить ник Maserol в ответ
+Quote Post
Rentmin
сообщение Jan 8 2025, 19:46
Сообщение #8

Маю власний магазин, то ж добре знаю наскільки автоматизація може допомогти у веденні бізнесу. За допомогою USAP.ONLINE ц зміг ефективно налагодити облік автозапчастин ]]>https://usap.online/services/prohrama-dlia-...-avtozapchasty/]]> , що дозволило значно спростити процеси контролю запасів, обробки замовлень та ведення документації. Програма для обліку в магазині автозапчастин від USAP.ONLINE дає змогу миттєво відстежувати наявність товару, автоматично оновлювати інформацію про запаси та генерувати звіти, що дозволяє оперативно реагувати на потреби клієнтів. Тепер я можу більш активно працювати та збільшувати прибутки.
Вставить ник Rentmin в ответ
+Quote Post
YuriiBrave42
сообщение Jun 11 2025, 15:24
Сообщение #9

Якщо говорити про автоматизацію, то ми нещодавно впровадили систему GPS-моніторингу для служби доставки через Antenor — ]]>https://antenor.ua/rishennya-dlya-sluzhb-dostavky/]]>. Система сама формує маршрути, розподіляє замовлення й показує статуси кур’єрів у реальному часі.

Завдяки цьому знизились витрати на пальне, доставка стала швидшою, а звіти й контроль стали зручнішими. Працює на платформі Wialon, є чат із кур’єрами, інтеграція з 1С, CRM та повна аналітика.
Вставить ник YuriiBrave42 в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic