![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 417 Регистрация: 12.06.2022 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Саша ![]() |
Нещодавно дізнався, що китайський ринок електрокарів дуже стрімко розвивається і пропонує багато цікавих моделей. Чи може хтось розповісти більше про це? Які китайські електромобілі варто розглянути для покупки? Дуже цікаво дізнатися ваші думки та досвід!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 424 Регистрация: 26.09.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-3 Имя: Евгений ![]() |
Так, китайський ринок електрокарів зараз на підйомі, і є багато цікавих моделей, які варті уваги. Я особисто їжджу на SONG PLUS ]]>https://electro-mobility.com.ua/listing-model/song-plus/]]> і можу сказати, що це чудовий автомобіль. Він має великий запас ходу, сучасний дизайн і багато корисних функцій. Крім того, ціни на китайські електрокари зазвичай нижчі, ніж на європейські чи американські аналоги, що робить їх більш доступними. Electro Mobility допомогла мені з вибором та доставкою автомобіля, і я дуже задоволений їхнім сервісом. Якщо розглядаєш покупку електрокара, обов'язково зверни увагу на китайські моделі — вони дійсно пропонують відмінне співвідношення ціни та якості.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 264 Регистрация: 11.01.2024 Из: Kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Я не знаю, не думаю, що купувати китайський автомобіль — це хороша ідея. Подумайте ще.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 231 Регистрация: 03.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я не знаю, не думаю, що купувати китайський автомобіль — це хороша ідея. Подумайте ще. Ну, не знаю. Я китайськими авто не цікавився, тому не можу сказати нічого. Я добре знав, що хочу спортивну машину, обрав електричний Taycan ]]>https://dealer.porsche.com/ua/kyivairport/u...el-Pages/Taycan]]> за його стильний дизайн та швидкість. Кому цікаво дізнатися, які в цієї моделі переваги більш детально, можете прочитати та подивитись відеоогляди. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 260 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Нещодавно дізнався, що китайський ринок електрокарів дуже стрімко розвивається і пропонує багато цікавих моделей. Чи може хтось розповісти більше про це? Які китайські електромобілі варто розглянути для покупки? Дуже цікаво дізнатися ваші думки та досвід! Про китайські авто не можу нічого сказати |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 185 Регистрация: 07.07.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Шведський бренд Вольво гарні та надійні електромобілі пропонує. Ви можете переглянути та купити Volvo EX90 краще в офіційного представника ]]>https://winnerauto.volvocarsdealer.com/model/ex90]]> , якщо ви шукаєте сучасний електричний кросовер. Це автомобіль, який поєднує в собі інноваційні технології, високий рівень безпеки та екологічність. Volvo EX90 розроблений з акцентом на комфорт і майбутнє мобільності, маючи все необхідне для безпечних і ефективних поїздок. Його електрична платформа забезпечує потужність і дальність пробігу без викидів , а також включає передові системи допомоги водієві. Це робить його одним із найбезпечніших авто на дорозі.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16th August 2025 - 22:23 |