![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 42 Регистрация: 25.06.2024 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Привіт! Хтось знає деталі щодо конфлікту "Укрінкому" з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб? Чув, що там багато всього цікавого. Можете порадити якусь статтю для прочитання?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 51 Регистрация: 19.06.2024 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Звичайно, знаю про це. У 2016 році Національний банк України ліквідував “Укрінбанк”, що спричинило серйозні проблеми для “Укрінкому”. Компанія втратила близько 30% кредитного портфелю через агресію в Криму та на Донбасі. ]]>Клименко Володимир]]> розповідає, що вони не отримали рефінансування від НБУ і їм не дозволили залучити іноземних інвесторів, що погіршило ситуацію. Незважаючи на це, вони вже виплатили вкладникам 1,62 млрд гривень, тоді як Фонд гарантування вкладів виплатив 1,8 млрд. Верховний Суд визнав дії НБУ протиправними, але Фонд наполягає на продажу майна за заниженою ціною. Несподіванкою стало втручання американських політиків, які прибули на засідання Верховного Суду, але їм не дали можливості виступити. Це привернуло увагу сенатора США Кевіна Крамера, який тепер цікавиться ситуацією в Україні. Клименко впевнений, що рішення полягає у дотриманні законів та уникненні маніпуляцій.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 15 Регистрация: 30.06.2024 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Я раніше не чула про цю ситуацію, ви мене також зацікавили. Ця ситуація демонструє складність банківського сектору України та привертає міжнародну увагу до фінансових питань країни.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 10th August 2025 - 05:47 |