Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
Nov 26 2025, 14:23
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 490 Регистрация: 26.09.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-3 Имя: Евгений |
Привіт! Учора зупинили мене вночі на трасі без чіткої причини. Документи були в порядку, я тверезий, але вони все одно довго щось перевіряли. Підкажіть, чи можуть так просто зупиняти, і як правильно поводитися, щоб уникнути проблем?
|
|
|
Nov 26 2025, 14:43
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 482 Регистрация: 12.06.2022 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Саша |
Вітаю. Уночі такі зупинки бувають, але поліцейські зобов’язані пояснити мотив — інакше це вже порушення процедури. Завжди варто ввімкнути відеозапис, бо такі ситуації часто потім розглядаються в суді. Я можу порадити звернути увагу на роботу Прасолов та Партнери, адже вони багато років займаються саме захистом водіїв за ст. 130. Якщо хочеш отримати максимально чітку консультацію по таких випадках, то моя рекомендація — ]]>Ігор Прасолов]]> , бо він не раз вигравав справи, де зупинка була незаконною або оформлення протоколу містило грубі процесуальні помилки.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 28th November 2025 - 23:06 |