Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
Сегодня, 15:47
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 502 Регистрация: 12.06.2022 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Саша |
Привіт! Чула багато хороших відгуків про Holy Land Cosmetics, але ще не пробувала. Дівчата, хто користувався? Які враження і чи варто брати? І де ви замовляєте цей бренд, щоб точно отримати оригінальний догляд?
|
|
|
Сегодня, 15:55
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 505 Регистрация: 26.09.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-3 Имя: Евгений |
Holy Land — це один із брендів, який реально дає результат, особливо якщо в тебе є конкретні задачі: постакне, зневоднення, тьмяність або нерівна текстура. Я давно користуюся їхніми засобами й можу сказати, що вони працюють набагато краще, ніж масмаркет. Якщо хочеш оригінал і швидку доставку, то зайди на Profistyle — я тільки там замовляю професійні бренди. Якщо говорити конкретно про напрямок, то зверни увагу на Holy Land Cosmetics — професійний догляд ]]>https://profistyle.in.ua/ua/vender/holy_land_cosmetics]]> , у них дуже сильні формули, які добре працюють у домашньому догляді. Результат видно досить швидко, особливо на текстурі й тоні шкіри. Я б із задоволенням порадила тобі почати саме з цього бренду — він реально вартий уваги.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 14th January 2026 - 19:28 |