Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> ВПРОВАДЖЕННЯ CRM-СИСТЕМИ
шоколадка
сообщение Sep 17 2024, 13:40
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Мене цікавить, як обрати компанію для замовлення розробки та впровадження CRM-системи. Я чула, що це важливий крок для бізнесу, але з чого почати? Які критерії потрібно враховувати при виборі постачальника? Наприклад, чи важлива репутація компанії, чи потрібно звертати увагу на їхній досвід у цій сфері? Як правильно оцінити, чи підходить ця компанія саме для моїх потреб?
Go to the top of the page
Вставить ник шоколадка в ответ
+Quote Post
cenoni
сообщение Sep 17 2024, 13:41
Сообщение #2

Из: киев

Відповідаючи на ваше запитання, можу сказати, що при виборі компанії для розробки та впровадження CRM-системи варто звертати увагу на кілька важливих моментів. По-перше, дізнайтеся про досвід компанії на ринку. Важливо, щоб вона мала успішні кейси, які підтверджують її компетенцію. По-друге, вивчіть відгуки клієнтів. Реальні історії інших бізнесів можуть дати уявлення про якість послуг, які надає компанія. Нарешті, звертайте увагу на технології, які використовують. Сучасні рішення можуть суттєво підвищити ефективність вашої CRM-системи.
Вставить ник cenoni в ответ
+Quote Post
никсулинка
сообщение Sep 17 2024, 13:41
Сообщение #3

Из: киев

Я б хотів порекомендувати компанію CRM Solutions для впровадження CRM-систем NetHunt ]]>https://crmsolutions.ua/systems/nethunt-crm/]]> . Вони мають великий досвід у цій галузі і пропонують широкий спектр послуг, які допоможуть вам реалізувати ваші бізнес-цілі. Їхня команда працює з різними CRM-системами, адаптуючи їх під специфічні вимоги клієнтів. Що мені подобається, так це їхній індивідуальний підхід до кожного проекту. Вони готові врахувати всі нюанси вашого бізнесу, щоб впровадження CRM-системи проходило максимально гладко. З CRM Solutions ви отримаєте не лише програмне забезпечення, а й справжніх партнерів, які підтримають вас на кожному етапі впровадження.

Сообщение отредактировал никсулинка - Sep 17 2024, 13:43
Вставить ник никсулинка в ответ
+Quote Post
Андрей Владин
сообщение Oct 28 2024, 11:49
Сообщение #4

Из: Хмельницкий

Цитата(шоколадка @ Sep 17 2024, 14:40 ) *
Мене цікавить, як обрати компанію для замовлення розробки та впровадження CRM-системи. Я чула, що це важливий крок для бізнесу, але з чого почати? Які критерії потрібно враховувати при виборі постачальника? Наприклад, чи важлива репутація компанії, чи потрібно звертати увагу на їхній досвід у цій сфері? Як правильно оцінити, чи підходить ця компанія саме для моїх потреб?

Мені от цікаво, чи є такі системи для фітнес клубів ?
Вставить ник Андрей Владин в ответ
+Quote Post
Вадим Силин
сообщение Oct 29 2024, 15:20
Сообщение #5

Из: Хмельницкий

Спасибо сказали: 1 раз(а)

Цитата(Андрей Владин @ Oct 28 2024, 11:49 ) *
Мені от цікаво, чи є такі системи для фітнес клубів ?

Звичайно що так! І вони дуже активно вводяться та адаптуються до щоденної роботи спортивного закладу. Приклад такої сучасної CRM системи - це LuckyFIT ]]>https://lucky-fit.com/]]>. Я мав нагоду тестити цей програмний продукт і він залишив по собі лише позитивні враження
Вставить ник Вадим Силин в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic