![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 90 Регистрация: 22.03.2024 Из: Харків Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Що робити якщо випадає шерсть у кота? Моя кішка почала сильно линяти — кожен раз, коли її гладжу, на руках залишаються ціле ""покриття"" з волосся. Це нормально, чи може бути проблема? Ветеринар сказав, що у деяких котів це природно, але мене турбує, чи не є це ознакою хвороби. Чи є у когось досвід, що робити в такій ситуації? Як запобігти сильному випадінню шерсті або хоча б зменшити кількість?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 110 Регистрация: 25.10.2023 Из: Днепр Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Я з таким стикався, коли у моєї кішки почало дуже сильно випадати волосся. Спочатку думав, що це просто період линяння, але після того, як шерсть стала випадати не тільки під час линьки, а й впродовж всього року, звернувся до ветеринара. Виявилось, що це була алергія на корм. Після зміни харчування шерсть стала виглядати набагато краще. Також став використовувати спеціальний гребінець для котів з чутливою шкірою — він допоміг зменшити випадання шерсті. Тепер усе в нормі.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 195 Регистрация: 25.10.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
У мого кота теж було таке, коли шерсть почала випадати дуже сильно, особливо на боках і спині. Ветеринар сказав, що це може бути через стрес, який він пережив після переїзду, плюс зимовий період. Лікуванням не займалися, але давали спеціальний вітамінний комплекс для шерсті, а також проводили регулярне чищення. Під час линьки я обов’язково використовую гребінця для підшкірної шерсті, щоб вона не накопичувалась і не випадала від тертя. Це допомогло значно зменшити проблему.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 48 Регистрация: 22.03.2024 Из: Київ Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Колись я зіткнувся з ситуацією, коли моя кішка почала втрачати дуже багато шерсті, і я панікував, думаючи, що це може бути щось серйозне. Виявилось, що це був звичайний стрес, пов'язаний з тим, що ми переїжджали в нову квартиру. Після цього я почав уважніше стежити за її харчуванням.
Щоб допомогти їй, я знайшов дуже корисну статтю в блозі PURINA, де розповідається, чому у котів може випадати шерсть ]]>https://www.purina.ua/articles/cats/health/...ir-loss-in-cats]]> і що з цим робити. Вони рекомендують спеціалізовані корми, багаті на вітаміни для шерсті та шкіри, а також дають поради щодо регулярного догляду за шерстю, щоб зменшити випадання. Стаття була дуже інформативною і допомогла мені знайти рішення. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 30th April 2025 - 21:44 |