Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела купли всякой всячины

Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.

Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>

Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.

Reply to this topicStart new topic
> Який самокат для початківця у трюках?
fred344
сообщение Jun 2 2025, 17:19
Сообщение #1

Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Привіт усім! Мені 16, хочу спробувати себе в трюковому катанні на самокаті. Раніше катався лише на звичайному міському — для прогулянок. Тепер хочу вчитися трюкам, але не знаю, з чого почати. Який самокат підійде для новачка? Чи потрібно щось особливе в характеристиках: вага, гальма, колеса, підшипники? І ще — де краще купити такий самокат? Не хочу брати щось випадкове, бо читав, що трюкові моделі мають бути дуже міцні.
Go to the top of the page
Вставить ник fred344 в ответ
+Quote Post
лара43
сообщение Jun 2 2025, 17:34
Сообщение #2

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Якщо хочеш перейти від прогулянок до трюків — обов’язково зверни увагу на технічні характеристики. Самокати для трюків повинні бути максимально міцними, з цільною вилкою, широкою декою та металевим кермом. Для новачка підійде модель з колесами 100-110 мм і компресією HIC або IHC. Все це ти знайдеш у ]]>https://samokat.ua/ua/]]> — інтернет-магазин Самокат. Там є окремий розділ для трюкових моделей — і для початківців, і для просунутих райдерів. Бренди, які варто розглянути: Blunt, District, Crisp. Я купував у них самокат для себе — сервіс на рівні, консультації точні, доставка швидка. Вибір — шикарний!
Go to the top of the page
Вставить ник лара43 в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic