![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 270 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда ![]() |
Доброго дня, друзі!
Постало питання технічного обслуговування авто (мазда 3), і я вирішив звернутися за порадою до спільноти. Потрібне перевірене СТО в Києві з хорошою репутацією, де не просто замінюють запчастини, а підходять до справи відповідально. Цікавить якість обслуговування, чітка комунікація з клієнтом та адекватне ціноутворення. Буду вдячний за будь-які конкретні рекомендації — особливо якщо маєте особистий позитивний досвід. Хочеться раз і назавжди знайти місце, де машині можна довіряти. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 134 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: таврия ![]() |
для мене похід на СТО завжди був стресом: або «впарять» зайве, або зроблять абияк. Але одного разу подруга порадила ]]>СТО Франт]]> на Подолі — мовляв, там підхід до клієнтів зовсім інший. І справді, я приїхала з дрібною проблемою — щось хрустіло у підвісці, але мене не відмахнули, як це часто буває, а уважно вислухали, зробили діагностику, все пояснили простими словами. Ремонт зайняв пів дня, і мене постійно тримали в курсі, показували деталі, навіть дозволили бути поруч на деяких етапах. Найголовніше — в СТО Франт не ставляться зверхньо, навіть якщо ти не розумієшся на техніці. Вони обслуговують машини будь-яких років випуску, й мені це важливо, бо моя автівка не нова. Індивідуальний підхід, уважність і відповідальність — ось за що я поважаю цей сервіс. Тепер раджу СТО Франт усім своїм знайомим, бо тут дійсно розуміють, як зробити якісно, без нервів і зайвого стресу.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23rd July 2025 - 21:16 |