![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 2 Регистрация: 18.11.2012 Из: львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda 3 Имя: Руслан ![]() |
в ене мазда3 потік амортизатор знайшов людину яка прокачує іх.Після прокачки шось почало підстукувати в передньому правому колесі.Одночасно поміняв упорні підшпники.Після іх заміни через пару днів при повороті руля в ліво хрустить.Коли іду на сервіс знімають стойки і дивляться все нормально але зі стуком кажуть що є провал в самій стійці. поміняв на амортизатори каяба штука 720грн стукіт не пропав і шум при повороті руля в ліво знов.Поіхав на офіційне сто сказали що це верхня опора амортизатора одна ві дірвана та що стукає а друга надірвана.Поміняв іх на опори від мазда5 шум не перестав при повороті і стукіт теж.Може це браковані упорні підшипники але я міняв дві пари вже шум не міняється тільки коли розберуть і поставлять його не має а через пів дня зявляється.Допоможіть.І ще в мене поганий салінблок переднього ричага лівого задній.Може шум гуми від нього.Вже все поміняв на нове амортизатори,відбійники,пружини,опори верхні від мазда5,упорні підшипники вже дві пари і хруст гуми і стук в передньому колесі не пропав.Тільки коли знімають все шуму пів дня нема а потім знову появляється
Сообщение отредактировал ruslan29 - Nov 18 2012, 12:40 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 10,639 Регистрация: 24.01.2009 Из: Киев ( теремки 1) Zabolotnogo st. Спасибо сказали: 719 раз(а) Авто: Mazda 3 Sedan МТ 1.6 " Матреха" Имя: Олег ![]() |
в ене мазда3 потік амортизатор знайшов людину яка прокачує іх.Після прокачки шось почало підстукувати в передньому правому колесі.Одночасно поміняв упорні підшпники.Після іх заміни через пару днів при повороті руля в ліво хрустить.Коли іду на сервіс знімають стойки і дивляться все нормально але зі стуком кажуть що є провал в самій стійці. поміняв на амортизатори каяба штука 720грн стукіт не пропав і шум при повороті руля в ліво знов.Поіхав на офіційне сто сказали що це верхня опора амортизатора одна ві дірвана та що стукає а друга надірвана.Поміняв іх на опори від мазда5 шум не перестав при повороті і стукіт теж.Може це браковані упорні підшипники але я міняв дві пари вже шум не міняється тільки коли розберуть і поставлять його не має а через пів дня зявляється.Допоможіть Руслан, зайди в тему велком, и поздоровайся с людьми ( унас правило такое), а по поводу твоей проблемы тебе сможет помочь твой земляк, на форуме он под ником Kova зовут Ярослав, обратись к нему с личным сообщением, если же машина на гарантии, то пусть официалы копают. Я бы помог но я нахожусь в Киеве. Удачи. -------------------- Контактный телефон: +380674441933.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 2 Регистрация: 18.11.2012 Из: львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda 3 Имя: Руслан ![]() |
Руслан, зайди в тему велком, и поздоровайся с людьми ( унас правило такое), а по поводу твоей проблемы тебе сможет помочь твой земляк, на форуме он под ником Kova зовут Ярослав, обратись к нему с личным сообщением, если же машина на гарантии, то пусть официалы копают. Я бы помог но я нахожусь в Киеве. Удачи. я НЕ ЗНАЙШОВ ЙОГО |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 10,639 Регистрация: 24.01.2009 Из: Киев ( теремки 1) Zabolotnogo st. Спасибо сказали: 719 раз(а) Авто: Mazda 3 Sedan МТ 1.6 " Матреха" Имя: Олег ![]() |
я НЕ ЗНАЙШОВ ЙОГО ]]>http://www.mazdaclub.ua/forum/index.php?showuser=193]]> вот ссылка, сори я ник неправильно указал -------------------- Контактный телефон: +380674441933.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17th May 2025 - 19:17 |