![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 6: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 17 Регистрация: 12.07.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 2008 Имя: Роман ![]() |
Усім привіт! Допоможіть розібратись.
У мене мазда 6 седан машина проходить ТО на мазда сервіс вул. Липинського..... на 100тис. поміняли мені масло в коробці автормат.(масло я купив не в салоні) Після заміни коробка змінила свою роботу, а саме при переключенні передач іноді дає поштовх. Можливо МАСЛО не орегінал як мені сказали і варто його злитиі купити на ТО мазда сервіс.? Хто що порадить? Дякую! Сообщение отредактировал RomanSvit - Sep 4 2013, 21:10 |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,075 Регистрация: 11.07.2011 Из: Львів Спасибо сказали: 66 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
З першої на другу? Спробуй зняти клему на деякий час, затиснути педаль гальм на 20 сек. Мені помагало при поштовху з першої на другу. Якщо клему знімали на СТО то можливо автомат ще адаптується.
Перевір рівень мастила, його густину, колір, запах, в'язкість, можливо побачиш щось незвичне. П.С: Як тобі дане СТО? Кваліфіковані чи ні? У мене проблема з динамікою, хочу їхати туди. Дорого там чи норм? Сообщение отредактировал Kapi - Sep 4 2013, 21:14 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 17 Регистрация: 12.07.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 2008 Имя: Роман ![]() |
Дякую спробую!. Натиснути педаль тормозу і зняти клему?.
я правильно зрозумів СТО "5" балів ціни "3+" Сообщение отредактировал RomanSvit - Sep 4 2013, 21:28 |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,075 Регистрация: 11.07.2011 Из: Львів Спасибо сказали: 66 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
це по якій шкалі, десятибальній?
![]() ні, зняти клему і для того щоби розрядити залишки струму - натисинути педаль гальм, на 20 сек. Скинуться всі налаштування, в тому числі бортовика, магнітоли, склопіднімачів. шукай тему на форумі типу "пінок з першої на другу", можливо щось цікаве вичитаєш. Сообщение отредактировал Kapi - Sep 4 2013, 21:32 |
![]() |
|
![]()
|
|
))) 5..
ок. дякую |
![]() |
|
![]()
|
|
обнулив комп. ВСЕ ПРАЦЮЄ ДОБРЕ!!! Дякую!!!!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Воно може знову початися, тоді спробуй почекати, щоби адаптувалося.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 3rd June 2025 - 05:45 |