![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 665 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Привіт друзі! Оплатив собі абонемент у спортзал, купив новий спортивний костюм, і залишилась справа за малим, придбати фітнес браслет. Порадьте мені якісний та не дуже дорогий фітнес-браслет, та інтернет-магазин у Харкові де його можна придбати.
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 587 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Зараз вибір фітнес браслетів дуже великий, є як бюджетні, так і більш дорогі брендові. Можу підказати інтернет-магазин, в якому я собі вже не вперше купую фітнес браслет, і завжди задоволений якістю.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 665 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Скажу чесно, це в мене буде перший фітнес браслет, раніше обходився без нього, але думаю з ним краще буде банально навіть відстежувати кроки. Залиш мені, будь ласка, посилання на магазин що хотів порадити, а я ознайомлюсь з асортиментом та цінами.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 587 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Від себе я б з радістю порадив тобі купити фітнес-браслет AMICO GO RUN THERMOMETER PULSEOXIMETER AD TONOMETER (чорний) ]]>https://allo.ua/ua/harkiv/fitnes-braslety/]]> в інтернет-магазині Алло для заняття спортом.
Цей браслет має кілька корисних функцій, таких як термометр, пульсометр, пульсоксиметр та тонометр, що дозволить тобі контролювати свій стан під час занять спортом. Крім того, він має вбудований GPS, що дозволяє відстежувати твої тренування та маршрути. Завдяки чорному кольору, він підійде до будь-якого спортивного одягу, а його ергономічний дизайн забезпечує комфорт під час носіння. Загалом, цей браслет є прекрасним вибором для тих, хто любить займатися спортом та контролювати свій стан здоров'я. ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 28th July 2025 - 17:17 |