Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

> Продаж волосся - варіант заробітку.
Komiga
сообщение Apr 15 2024, 07:30
Сообщение #1

Из: Kyiv

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Здавалося б, волосся - це просто частина нашого образу. Але що, якщо я скажу вам, що ваша звичайна стрижка може принести вам додатковий заробіток? Так, продаж волосся ]]>https://lux-salon.com.ua/ua]]> - це реальний шлях до отримання грошей, просто обмінявши свої довгі локони на фінансовий виграш. А це лише один із способів, як можна зробити своє волосся корисним. Це як безкоштовна стрижка, яка може оновити ваш образ та подарувати нові відчуття. Продаж волосся - це не лише зміна образу, але і шанс зробити щось корисне для себе.
Go to the top of the page
Вставить ник Komiga в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов (1 - 2)
бурят
сообщение Dec 20 2024, 11:41
Сообщение #2

Из: киев

Все життя носила довге волосся, але зараз хочеться щось змінити. Чи можливо продати його після стрижки? Підкажіть, де можна знайти таких покупців?
Вставить ник бурят в ответ
+Quote Post
шоколадка
сообщение Dec 20 2024, 12:10
Сообщение #3

Из: Киев

Довгий час я думала про те, як підстригти своє волосся. Врешті-решт, вирішила, що треба змінюватися, але не хотіла просто так віддавати свої локони. Шукаючи варіанти, натрапила на HAIRUA, їм можна продати волосся ]]>https://hairua.com/]]> зателефонувала за номером, і мені відразу оцінили волосся, запропонували хорошу ціну. Все пройшло дуже швидко: мене правильно підготували до стрижки, і в салоні зістригли волосся професійно. Тепер я знаю, куди звертатися, якщо захочу продати свої локони знову. І, до речі, це було дуже вигідно! Рекомендую всім!
Вставить ник шоколадка в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic