![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 17 Регистрация: 05.12.2023 Из: Mykolayiv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Хлопці, хто стикався з моментом, коли реально зрозумів, що можна заробляти більше, ніж очікував? У мене таке сталося минулого місяця: спочатку пробував кілька підробітків, думав, що це буде десь 200-300$ на місяць. А потім спробував новий підхід із трейдингом — і перший же тиждень приніс значно більше, ніж планував. Цікаво, у кого ще були такі “вау” моменти, коли доходи перевищили очікування?
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 17 Регистрация: 05.12.2023 Из: Poltava Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Я останнім часом помітив, що люди часто недооцінюють власні можливості. Буває, сидиш і думаєш, що можеш тільки обмежені речі, а потім робиш маленький експеримент і розумієш, що навколо стільки можливостей, про які раніше навіть не замислювався. Іноді саме такі несподівані моменти змінюють підхід до роботи та часу, і навіть дрібні звички починають давати відчутні результати.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 18 Регистрация: 05.12.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Та я повністю тебе розумію, сам проходив через таке. Раніше я теж думав, що максимум, на що можу розраховувати, — це стабільна маленька сума, але як тільки почав розбиратися детальніше, став використовувати ресурси типу ]]>https://gerchikfx.com/prop/ua/?utm_source=2...tm_campaign=148]]> , де можна реально навчитися правильно торгувати, ситуація змінилася. Поступово прийшло розуміння, що навіть маленькі кроки та знання дають більше прибутку, ніж очікуєш, головне — не боятися пробувати і аналізувати свої дії.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 26th September 2025 - 01:25 |