Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
Oct 1 2025, 13:07
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 404 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Вітаю, друзі! Маю стаціонарний басейн на подвір’ї, і кожного літа повторюється одна й та ж історія: вода зеленіє, з’являється слиз, а потім доводиться зливати все і починати спочатку. Минулого року я сипав більше хлору, але тоді купатися було майже неможливо – очі червоні, шкіра сушиться. Хочу цього сезону підійти серйозніше й дізнатися, де замовити якісну хімію, яка допоможе підтримувати ідеальну чистоту без шкоди для здоров’я?
|
|
|
![]() |
Oct 1 2025, 13:08
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 386 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
У мене теж були проблеми, особливо з водоростями. Раніше я думав, що достатньо лише хлору, але потім зрозумів, що він не завжди працює, якщо pH збитий. Почав користуватися альгіцидом разом із хлором – і це реально допомогло. Також раз на два тижні роблю шокову дезінфекцію, щоб убити все, що могло накопичитися.
|
|
|
Oct 1 2025, 13:09
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 404 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Я тільки планую встановити басейн і вже читаю форуми, щоб не наступати на чужі граблі. Знаю, що існують коагулянти для каламутної води й спеціальні препарати для зимової консервації. Вражає, скільки всього треба врахувати. Поки що досвіду практичного немає, але бачу, що без комплексного підходу тримати воду чистою буде важко.
|
|
|
Oct 1 2025, 13:10
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 386 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Я тільки планую встановити басейн і вже читаю форуми, щоб не наступати на чужі граблі. Знаю, що існують коагулянти для каламутної води й спеціальні препарати для зимової консервації. Вражає, скільки всього треба врахувати. Поки що досвіду практичного немає, але бачу, що без комплексного підходу тримати воду чистою буде важко. У мене історія була дуже схожа на вашу – спочатку тільки хлор, потім зелена вода і повний розпач. Все змінилося, коли я зрозумів, що потрібна система: регулярні тести, стабілізований хлор у таблетках, профілактичні альгіциди раз на тиждень і коагулянт при перших ознаках каламутності. Зараз вода у басейні кристально чиста все літо, і не доводиться її зливати. Дуже рекомендую ознайомитися зі статтею, в якій пояснено не тільки які засоби ]]>https://kolo.news/category/suspilstvo/44848]]> існують, а й у якій комбінації вони дають найкращий результат. Особисто мені вона допомогла зекономити час, гроші й нерви – тепер басейн приносить тільки задоволення.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 27th May 2026 - 08:02 |