Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
Сегодня, 10:10
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 512 Регистрация: 12.06.2022 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Саша |
Починаю ремонт у новій квартирі своїми силами і трохи розгубився. Потрібно купити відразу багато всього: від молотків до рівня та перфоратора. Де зараз краще замовляти все одним махом, щоб не переплачувати за доставку з різних місць і бути впевненим у якості?
Сообщение отредактировал kpun - Сегодня, 10:11 |
|
|
![]() |
Сегодня, 10:56
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 516 Регистрация: 26.09.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-3 Имя: Евгений |
Ремонт — це завжди великий виклик, тому правильний старт дуже важливий. Я сам недавно проходив через це і можу порадити не бігати по ринках, а знайти одну перевірену точку. Особисто мені дуже допоміг ]]>інтернет магазин інструментів]]> MIX Інструмент, бо в них величезний асортимент від ручного інструменту до серйозної електроніки. Я замовив там і набори ключів, і лазерний рівень, і навіть захисні наколінники, щоб не вбивати суглоби під час укладання підлоги. Дуже зручно, що все приїхало однією посилкою, а на великому чеку я ще й непогано зекономив на доставці. Там представлені відомі бренди на кшталт Intertool та Stanley, тому за надійність можна не хвилюватися. Головне — наперед складіть список, щоб нічого не забути, і замовляйте все в одному місці.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 26th February 2026 - 14:07 |