Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

> Ремонт диска: поради експертів
kpun
сообщение Aug 24 2024, 22:56
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Привіт! Мій жорсткий диск почав глючити і часто перестає працювати. Маю купу важливих даних, а він просто не завантажується. Хтось може порадити, як краще підійти до ремонту диска? Що робити, щоб не втратити інформацію? Буду вдячний за будь-які поради!
Go to the top of the page
Вставить ник kpun в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов (1 - 2)
Erratum
сообщение Aug 24 2024, 23:03
Сообщение #2

Привіт! У тебе не все ще втрачено, є кілька варіантів, як можна підійти до ремонту жорсткого диска. Якщо твій диск починає давати збої, найперше, що варто зробити, це звернутися до фахівців, які можуть зробити відновлення даних з жорсткого диска ]]>https://datalab.com.ua/vidnovlennya_danykh_z_hdd/]]> . Я особисто скористався сервісом DataLab, коли у мене також були проблеми з диском, і вони змогли врятувати всю важливу інформацію. Їхні експерти проводять ретельну діагностику і відновлюють дані навіть з найбільш проблемних дисків. Так що, якщо твій диск ще хоч трохи працює, не відкладаючи, краще звернись до них.
Вставить ник Erratum в ответ
+Quote Post
alekse
сообщение Aug 25 2024, 15:57
Сообщение #3

Цитата(kpun @ Aug 24 2024, 23:56 ) *
Привіт! Мій жорсткий диск почав глючити і часто перестає працювати. Маю купу важливих даних, а він просто не завантажується. Хтось може порадити, як краще підійти до ремонту диска? Що робити, щоб не втратити інформацію? Буду вдячний за будь-які поради!

вам нужно извлечь нужную информацию и купить новый диск, этот уже не годится
Вставить ник alekse в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic