![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 126 Регистрация: 19.02.2019 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Мазда В6 ![]() |
Я хочу знайти позитивні, цікаві новини.
Трошки переключитися з негативу та й взагалі, дізнатися, и є в Україні щось хороше зараз? |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 135 Регистрация: 14.11.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Мазда95 ![]() |
Звісно є. Життя не стоїть на паузі. Ось, цікаво, що Linden Luxury Residences отримав головну нагороду за найкращу будівлю року. Це дійсно вражає, бо проект поєднує сучасний стиль, якісне будівництво та інноваційні технології. Пишаюся командою та керівником ]]>Анатолієм Шкрібляком]]>, яки працювали над реалізацією цього проекту, і бажаю успіхів у подальших проектах!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 41 Регистрация: 13.12.2024 Из: ЗоркийГлаз Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 Имя: Theo ![]() |
Я завжди намагаюся стежити за новинами, особливо в наш час, коли все так швидко змінюється. Добре, що у мене є якісний новинний портал zaporignews.com.ua, який виконує неймовірну роботу в інформаційному просторі. Завдяки їх роботі я дізнався, чи окупився ]]>S.T.A.L.K.E.R. 2]]>, та інсайди про розробку, котрі надав Максим Кріппа, власник гри та студії GSC Game World у своєму інтервʼю. Максим говорить, що гра вже повністю окупила себе, та приносить чистий дохід з продажів, а це дуже гарний знак, бо це неаби який сигнал для того, щоб розробляти продовження. Та і загалом, Кріппа, як досвідчений підприємець розуміє весь контекст ситуації, і що в подальшому гру треба буде розвивати по максимуму, щоб догодити вибагливим шанувальникам. Якщо ви цікавитеся грою або ігровою індустрією загалом, то ця інформація для вас.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 25th July 2025 - 06:48 |