Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

> Позитивні новини
levitskiy
сообщение Dec 23 2024, 12:29
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Я хочу знайти позитивні, цікаві новини.
Трошки переключитися з негативу та й взагалі, дізнатися, и є в Україні щось хороше зараз?
Go to the top of the page
Вставить ник levitskiy в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов (1 - 2)
Никанорыч
сообщение Dec 23 2024, 12:31
Сообщение #2

Из: Киев

Звісно є. Життя не стоїть на паузі. Ось, цікаво, що Linden Luxury Residences отримав головну нагороду за найкращу будівлю року. Це дійсно вражає, бо проект поєднує сучасний стиль, якісне будівництво та інноваційні технології. Пишаюся командою та керівником ]]>Анатолієм Шкрібляком]]>, яки працювали над реалізацією цього проекту, і бажаю успіхів у подальших проектах!
Вставить ник Никанорыч в ответ
+Quote Post
ЗоркийГлаз
сообщение Dec 31 2024, 09:43
Сообщение #3

Из: ЗоркийГлаз

Я завжди намагаюся стежити за новинами, особливо в наш час, коли все так швидко змінюється. Добре, що у мене є якісний новинний портал zaporignews.com.ua, який виконує неймовірну роботу в інформаційному просторі. Завдяки їх роботі я дізнався, чи окупився ]]>S.T.A.L.K.E.R. 2]]>, та інсайди про розробку, котрі надав Максим Кріппа, власник гри та студії GSC Game World у своєму інтервʼю. Максим говорить, що гра вже повністю окупила себе, та приносить чистий дохід з продажів, а це дуже гарний знак, бо це неаби який сигнал для того, щоб розробляти продовження. Та і загалом, Кріппа, як досвідчений підприємець розуміє весь контекст ситуації, і що в подальшому гру треба буде розвивати по максимуму, щоб догодити вибагливим шанувальникам. Якщо ви цікавитеся грою або ігровою індустрією загалом, то ця інформація для вас.
Вставить ник ЗоркийГлаз в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic