![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 397 Регистрация: 29.06.2007 Из: Славне місто Львів Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: 626GE ![]() |
Пропоную зібратись випити рюмку чаю і зїсти мясця. Оскільки народу трошки побільша то пора вже й познайомитись. В кого є якісь пропозиції на дату і місце пишіть. Тільки будь-ласка активніше і не як минулої зустрічі. Чекаю пропозицій
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 211 Регистрация: 01.05.2008 Из: Львів Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: А.шоха... ![]() |
Можна у п'ятницю.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,197 Регистрация: 06.07.2007 Из: Украина, Львов Спасибо сказали: 187 раз(а) Авто: Ford Bronco, 3 MPS AWD ![]() |
Є одна з пропозицій зібратися на Запитові
![]() Це 12 км від міста по київській трасі. Є приємна кафешка ![]() Як варіант можна тут і шашлик забацати ![]() -------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
Все умирают, ето не важно, важно лиш то что ты сделаеш до етого... |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 10,639 Регистрация: 24.01.2009 Из: Киев ( теремки 1) Zabolotnogo st. Спасибо сказали: 719 раз(а) Авто: Mazda 3 Sedan МТ 1.6 " Матреха" Имя: Олег ![]() |
Пропоную зібратись випити рюмку чаю і зїсти мясця. Оскільки народу трошки побільша то пора вже й познайомитись. В кого є якісь пропозиції на дату і місце пишіть. Тільки будь-ласка активніше і не як минулої зустрічі. Чекаю пропозицій Мысленно с вами, так как свою Матреху в Киев со Львова забирал, когда новая была. Хорошего вам отдыха!!!))))))
-------------------- Контактный телефон: +380674441933.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 72 Регистрация: 09.12.2008 Из: Lvov Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: Mazda 3 1.6 SD ![]() |
Хлопці я з Вами
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 397 Регистрация: 29.06.2007 Из: Славне місто Львів Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: 626GE ![]() |
Хлопці я з Вами ![]() ![]() ![]() Не питання, можу тебе забрати. На запитові пропозиція заманлива але тоді потрібен тверезий шофер. Може на вихідні в ліс на шашлики або в парк, наприклад в 5 парк що на левандівці |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 72 Регистрация: 09.12.2008 Из: Lvov Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: Mazda 3 1.6 SD ![]() |
Ну то як ми щось організовуємо? Напевне треба покидати усім в приват, що ще зі львова, бо нечитає народ форуми, всі працюють
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 211 Регистрация: 01.05.2008 Из: Львів Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: А.шоха... ![]() |
Теж цікавить таке питання,треба роботу зпланувати.Природу підтримую
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Звільниться хвилина тоді займусь особистими ящиками. Організаційних питань буде ненабагато більше якщо будемо знати скільки людей прийде чи приїде
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 203 Регистрация: 08.05.2009 Из: Львоф и Быкоф Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: Yamaha R6 Имя: Дядя Тренер ![]() |
Йа тільки за!!! але на ті вихідні не зможу, бо буду святкувати День Народження зі своїми байкерами та родиною...
До речі, дуже класна точка для шашликів на Кайзервальді,- не треба далеко їхати, природа- ліс, гарний краєвид на місто, до дому нікому(відносно) не далеко, але приходити туди треба десь з 11 ранку(або "послать гонца") бо потім не буде класних місць. |
![]() |
|
![]()
|
|
Давайте оперативно повідпимуємо хто коли буде, я можу що сьогодні кудись вибратись, шо завтра.
За організацю, я без автівки наразі, тому щось купляти неможу, падаю тіко на долю ![]() Пишіть хто має бажання дійсно зустрітися ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
+1. сьогодні можу
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 39 Регистрация: 13.02.2009 Из: lvov Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda 6 ![]() |
+1, pruvit!!! tak sho tam s shashluchkom...
![]() ![]() ![]() chu... -" v boljshoj semje eb... m ne scholkaj" ![]() Сообщение отредактировал Dr. Oleg - May 18 2009, 21:36 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,197 Регистрация: 06.07.2007 Из: Украина, Львов Спасибо сказали: 187 раз(а) Авто: Ford Bronco, 3 MPS AWD ![]() |
Короче бачу треба всіх організувати як завжди робили
![]() -------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
Все умирают, ето не важно, важно лиш то что ты сделаеш до етого... |
![]() |
|
![]()
|
|
+100500
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 39 Регистрация: 13.02.2009 Из: lvov Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda 6 ![]() |
tak sho tam???
stavte pered faktom.... data! goduna! misce duslokacii! forma odjagy! malo ne zabyv...- instryment rozdadytj??? chu z svoim??? ![]() ![]() ![]() Сообщение отредактировал Dr. Oleg - May 23 2009, 01:11 |
![]() |
|
![]()
|
|
Ще нічого не відбулося. Я їзджу по відрядженнях і немаю часу зайнятись цим питанням. Поки пропоную стандартно в гопаку зустрітись 29,05 о 19,00
|
![]() |
|
![]()
|
|
1+ можу бути
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Давненько тему не піднімали.
Погода вже дозволяє, як на рахунок лісу і шашличка ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Хто за ? Де ? Коли ? -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 203 Регистрация: 08.05.2009 Из: Львоф и Быкоф Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: Yamaha R6 Имя: Дядя Тренер ![]() |
Йа за!!!
Можно на Кайзервальді, можно на Погулянці, або десь за Львовом... |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5th August 2025 - 21:14 |