Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Xedos 6: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !

Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!

> "Залипла" педаль сцепления, Робочий цилиндр, вилка или... мистика???
levada2002
сообщение Nov 1 2009, 08:15
Сообщение #1

Из: ивано-франковск

Спасибо сказали: 2 раз(а)

Вчора на ходу упала педаль щеплення, при візуальному огляді було виявлено, що з робочого циліндра капає рідина. До сьогодні грішив на нього, але проблема по моєму цим не обмежується. Вилка не повертається назад. Якшо я все правильно зрозумів, робочий циліндр працює таким чином, він при натисканні на педаль щеплення висовує шток і тисне на вилку, а при відпусканні педалі шток ховається назад в циліднр і вилка повертається в свої положення. Якшо все дійсно так працює, то в мене тобі проблема глибша. Вилка стала в крайнє праве положення і навіть при знятому робочому циліндрі стоїть там, але от диво, вона пружинить у зворотньому напрямку. Тобто коли силою її зміщую у напрямку до циліндра, вона назад вертається під дією якоїсь пружини?????
Нічого не розумію, або просто не хочу визнати, що попав на гроші. Допоможіть розібратись. Дякую
Go to the top of the page
Вставить ник levada2002 в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов (1 - 10)
Mazdaservice
сообщение Nov 1 2009, 11:36
Сообщение #2

Из: Киев

Спасибо сказали: 103 раз(а)

Цитата(levada2002 @ Nov 1 2009, 08:15 ) *
Вчора на ходу упала педаль щеплення, при візуальному огляді було виявлено, що з робочого циліндра капає рідина. До сьогодні грішив на нього, але проблема по моєму цим не обмежується. Вилка не повертається назад. Якшо я все правильно зрозумів, робочий циліндр працює таким чином, він при натисканні на педаль щеплення висовує шток і тисне на вилку, а при відпусканні педалі шток ховається назад в циліднр і вилка повертається в свої положення. Якшо все дійсно так працює, то в мене тобі проблема глибша. Вилка стала в крайнє праве положення і навіть при знятому робочому циліндрі стоїть там, але от диво, вона пружинить у зворотньому напрямку. Тобто коли силою її зміщую у напрямку до циліндра, вона назад вертається під дією якоїсь пружини?????
Нічого не розумію, або просто не хочу визнати, що попав на гроші. Допоможіть розібратись. Дякую

Замени рабочий цилиндр и будет тебе счастье

--------------------
Пользователь заблокирован из-за жалоб на предоставление некачественных услуг:
]]>http://www.mazdaclub.ua/forum/index.php?showtopic=68524]]>
Вставить ник Mazdaservice в ответ
+Quote Post
bezol
сообщение Nov 1 2009, 11:36
Сообщение #3

Из: Киев ( теремки 1) Zabolotnogo st.

Спасибо сказали: 719 раз(а)

Цитата(levada2002 @ Nov 1 2009, 08:15 ) *
Замена рабочего цилиндра, и прокачка сцепы!

--------------------
Контактный телефон: +380674441933.
Вставить ник bezol в ответ
+Quote Post
sasa
сообщение Nov 1 2009, 11:48
Сообщение #4

Из: -

Спасибо сказали: 354 раз(а)

Цитата(Mazdaservice @ Nov 1 2009, 12:36 ) *
Замени рабочий цилиндр и будет тебе счастье
Вставить ник sasa в ответ
+Quote Post
levada2002
сообщение Nov 1 2009, 11:50
Сообщение #5

[quote name='bezol' date='Nov 1 2009, 11:36 ' post='589190']
Я би також хотів так думати, але не дає спокою думка про лапку чи вилку. Вона не вертається в положення "до робочго циліндра". Так і має бути??? А як тоді вона буде працювати, циліндр має її штовхати, а при відпусканні педалі, вона має сама повертатись,чи може я шось трохи гальмую...?
+Quote Post
sasa
сообщение Nov 1 2009, 12:09
Сообщение #6

Цитата(bezol @ Nov 1 2009, 12:36 ) *
Замена рабочего цилиндра, и прокачка сцепы!

Друзья)))) Вы внимательно читали пост? Без рабочего цилиндрика вилка остаётся в ВЫЖАТОМ положении. Проблема внутри, ибо корзина выталкивает обратно выжимной с вилкой и жидкость с рабочего. А тут ЭТОГО НЕТУ. Пора коробку снимать. Думаю заклинил выжимной подшипник в выжатом состоянии, а вилку так обратно тянет пружинная скоба, которая удерживает выжимной на вилке. Всё просто, и главное - в этом есть ЛОГИКА cute.gif

Сообщение отредактировал sasa - Nov 11 2009, 17:06
+Quote Post
sasa
сообщение Nov 1 2009, 12:21
Сообщение #7

А на счёт попадалова - это покажет вскрытие)))) Возможно всё обойдётся обеспечением свободного перемещения выжимного по первичному валу, то есть: очистка всех узлов от гуана и лёгкая смазка графиткой)))) В любом случае сейчас менять ничего не нужно.
+Quote Post
levada2002
сообщение Nov 1 2009, 13:11
Сообщение #8

Цитата(sasa @ Nov 1 2009, 12:21 ) *
А на счёт попадалова - это покажет вскрытие)))) Возможно всё обойдётся обеспечением свободного перемещения выжимного по первичному валу, то есть: очистка всех узлов от гуана и лёгкая смазка графиткой)))) В любом случае сейчас менять ничего не нужно.

Дякую. Я думаю такий діагноз більше чим логічний. В понеділок на сервіс, от тільки би вони працювали, бо більшість об'єктів не працюють через паніку на тему грип.
+Quote Post
sasa
сообщение Nov 1 2009, 13:44
Сообщение #9

Нема за що))))) Якщо стане ясно, що є і інші проблеми зі щепленням (маю на увазі поломку пружин корзини і т.п.), і потрібна його заміна, то тут на форумі Барракуда пропонував нове, і за помірну ціну)))))) .
+Quote Post
levada2002
сообщение Nov 1 2009, 15:24
Сообщение #10

Цитата(sasa @ Nov 1 2009, 13:44 ) *
Нема за що))))) Якщо стане ясно, що є і інші проблеми зі щепленням (маю на увазі поломку пружин корзини і т.п.), і потрібна його заміна, то тут на форумі Барракуда пропонував нове, і за помірну ціну)))))) .

Я бачив, він багато де в інтернеті закинув своє оголошення. Дякую ще раз. Як вирішу проблему, напишу що було і як вирішив..
+Quote Post
levada2002
сообщение Nov 3 2009, 21:07
Сообщение #11

Питання вирішилось заміною вижимного підшипника. Там виявилось обламане вусико за яке чіплялась лапка. Диск щеплення і корзина в досить пристойному вигляді. Заодно поміняв робочий циліндр, надто довго вже він їздив з розірваним пильником, пилюка і болото зробили свою справу. Всім дякую за підтримку і поради.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic