![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,197 Регистрация: 06.07.2007 Из: Украина, Львов Спасибо сказали: 187 раз(а) Авто: Ford Bronco, 3 MPS AWD ![]() |
В пятницю 16квітня Маздовка. Збираємося на 18-30 біля готелю на Геліконі.
Якщо в когось є пропозиції по іншому розміщенні пишіть у цю тему. -------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
Все умирают, ето не важно, важно лиш то что ты сделаеш до етого... |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 28 Регистрация: 28.08.2009 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 new ![]() |
Саме в цей час презентація нової Мазди 3 в салоні. Хотілося б глянути. Може всім туди? Ну а потім шото можна думати
Сообщение отредактировал bezxatu - Apr 14 2010, 17:55 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 38 Регистрация: 19.01.2009 Из: lvov Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda mx-6 ![]() |
давайте на геликоне
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,197 Регистрация: 06.07.2007 Из: Украина, Львов Спасибо сказали: 187 раз(а) Авто: Ford Bronco, 3 MPS AWD ![]() |
Щось тут народу мало відписалося...
-------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 211 Регистрация: 01.05.2008 Из: Львів Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: А.шоха... ![]() |
постараюсь підтягнутись..)
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 38 Регистрация: 19.01.2009 Из: lvov Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda mx-6 ![]() |
чето народу мало было
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 40 Регистрация: 26.01.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda 323 S BA 1.3 1996 Имя: Павло ![]() |
Хай. Коли наступна маздовка ? Вони взагалі відбуваються ?
|
![]() |
|
![]()
|
|
народу щось маловато збирається на них...
Також ще потрібен організатор нормальний, у кого є час всіх обзвонити та зібрати ![]() -------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 6 Регистрация: 07.07.2011 Из: львов Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazada xedos 6 Имя: назар ![]() |
я з вами ніколи ще не був дзвоніть пишіть
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 40 Регистрация: 26.01.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda 323 S BA 1.3 1996 Имя: Павло ![]() |
Якщо надумаєте робити маздовочку, телефонуйте 0933399788 або Скайп mazhuha приїду з радістю.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 17 Регистрация: 12.07.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 2008 Имя: Роман ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 75 Регистрация: 30.12.2010 Из: львів Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: mazda 626GE vaz2107 Имя: Сергій ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Щоб багато не болтати... Львівській гілці маздаклубу потрібен організатор зустрічей...
Ця людина повинна: 1 - мати всі телефони одноклубників та знати їх особисто, також знати їх робочий графік 2 - знати всі точки де можна зібратися, включно з доступністю місця для паркування авто 3 - регулярно всіх збирати на зустрічі -------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 75 Регистрация: 30.12.2010 Из: львів Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: mazda 626GE vaz2107 Имя: Сергій ![]() |
Koya а за тебе краще хто тут може знати.навряд.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Проблема в тому що я працюю зараз 6 днів у тиждень, по 9-10 годин...
-------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,314 Регистрация: 18.01.2010 Из: Київ Спасибо сказали: 29 раз(а) Авто: Mazda3 2.0 6МТ Имя: Назар ![]() |
прям бери і переїжджай до ЛЬвова...
![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
У Львові із зустрічами дійсно проблема.
Я для прикладу також підтримую кандидатуру Славіка (Коя), але от Гелікон не всім зручно, може точку якусь по-ближче до центру щоб усі були +/- в рівних правах, а то знаю одні на сихові, я в Брюхах і т.д.. Звичайно міг би попробувати і я. але в мене державна робота - а тут як в тюрмі, під час роботи нікуди і не вийдеш без дозволу 2-4 керівників, та ще і у мене дитина мала в дома (самі розумієте, завжди я в спішці). -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
місце там нормальне-краща дорога та менший рух без пробок як у центрі.а кандидатура це важке питання.хтось може зможе з часом взятися.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 9 Регистрация: 14.08.2011 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 coupe GD Имя: Назар ![]() |
хто скаже коли буде зустріч маздоводів у Львові І ДЕ?
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 117 Регистрация: 02.02.2010 Из: Львов Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: Samara hanseat 5d Имя: Михаил ![]() |
хлопці я без мазди і мені там ловити нічого, але так вот на то все дивлюсь - ну дуже вже Вам тяжко зібратись (Андрій - згадай зиму, підтримати/повозити Миколая тільки Ти і я зібрались)
І до чого тут Гелікон - він вже дилером Мазди давно не є. На крайняк підтримайте оф мазду на Липинського - тусаніть на парковці Ніко чи Фоксмарту - вроді норм як на мене і як каже Андрій - всі +/- будуть в однакових умовах і нащо вам організатор? домовтесь тут пару чоловік хоча б, мол їдем! думаю як збереться хоч три машини - вже цікаво буде поспілкуватись) галичани-галичани.... як діти, аж встидно), хоч мазду купляй) |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
хлопці я без мазди і мені там ловити нічого, але так вот на то все дивлюсь - ну дуже вже Вам тяжко зібратись (Андрій - згадай зиму, підтримати/повозити Миколая тільки Ти і я зібрались) І до чого тут Гелікон - він вже дилером Мазди давно не є. На крайняк підтримайте оф мазду на Липинського - тусаніть на парковці Ніко чи Фоксмарту - вроді норм як на мене і як каже Андрій - всі +/- будуть в однакових умовах і нащо вам організатор? домовтесь тут пару чоловік хоча б, мол їдем! думаю як збереться хоч три машини - вже цікаво буде поспілкуватись) галичани-галичани.... як діти, аж встидно), хоч мазду купляй) Тааак Міша - це правда зібрати когось дуже важко, Миколай тому підтвердження (правда ще Дімич рвався допомогти, але був в той час на ремонті). Однак, на рахунок зустрічей, ти тут чуток не прав, щоб збиратися не обов'язково мати мазду, для прикладу в Києві Селенка на Ярісі їздить, але все одно є активним маздаклабером, так що їзди ти хоч на Москалю - але на зустрічі приїзджай (якщо є бажання і вони все ж таки будуть). А організатор потрібен все ж таки як на мене. Треба ж комусь кординувати діяльність Львівських клаберів, а то і дійсно ніколи нікого не збереш. Ідея з парковкою Ніко чо Фоксмарту мені подобається. (Збиралися раніше на Геліконі, тому що там Славік працює, дилерство тут ні до чого). -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 211 Регистрация: 01.05.2008 Из: Львів Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: А.шоха... ![]() |
В Гопаку на Науковій регуляно зустрічалися....шашлик відмінний..ех,були часи))))
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 117 Регистрация: 02.02.2010 Из: Львов Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: Samara hanseat 5d Имя: Михаил ![]() |
Тааак Міша - це правда зібрати когось дуже важко, Миколай тому підтвердження (правда ще Дімич рвався допомогти, але був в той час на ремонті). Однак, на рахунок зустрічей, ти тут чуток не прав, щоб збиратися не обов'язково мати мазду, для прикладу в Києві Селенка на Ярісі їздить, але все одно є активним маздаклабером, так що їзди ти хоч на Москалю - але на зустрічі приїзджай (якщо є бажання і вони все ж таки будуть). А організатор потрібен все ж таки як на мене. Треба ж комусь кординувати діяльність Львівських клаберів, а то і дійсно ніколи нікого не збереш. Ідея з парковкою Ніко чо Фоксмарту мені подобається. (Збиралися раніше на Геліконі, тому що там Славік працює, дилерство тут ні до чого). Андрій, погодся, тусуватись на свому ретро-карі серед мазд глуповато) Ідея Гопака - зачетно! А ще краще, якщо банда невелика на поч вул Рубчака є кабачок Десна вроді там теж правильний шашлик, достойна атмосфера і приємна ціна Тільки парковка маленька, але так як вас небагато - то як варіант) |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Cricetus cricetus Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 13,202 Регистрация: 24.11.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 859 раз(а) Имя: Саня ![]() |
Андрій, погодся, тусуватись на свому ретро-карі серед мазд глуповато) А яка різниця, який у тебе авто, головне ж спілкування ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
я переважно без авто був)))при тому що я навіть не зі Львова))))
|
![]() |
|
![]()
|
|
)))воно то звісно так, але суть - спілкування по інтересам, в першу чергу Вас об"єднує марка а/м на яких їздите
Відповідно Ви спілкуватиметесь про свої самохуди, а я вам що, проводитиму лікбез по будові карбюратора? пацталом))) п.с. хіба всяких електронних приколюх понапривезу - будете заціняти) |
![]() |
|
![]()
|
|
по маздах розмов на 15 хв)))тема цицьок об"єднує всіх)))))
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Cricetus cricetus Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 13,202 Регистрация: 24.11.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 859 раз(а) Имя: Саня ![]() |
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій, погодся, тусуватись на свому ретро-карі серед мазд глуповато) Ой можна подумати в мене цикса нового покоління, теж ретро ще і покоцана вся. Та і розмовляти про авто ................ Я знаю тільки руль, ричаг, педалі і бензи не забути влити. ![]() решта для мене - темний ліс. Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Sep 2 2011, 13:21 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 9 Регистрация: 14.08.2011 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 coupe GD Имя: Назар ![]() |
в мене зараз часу не дуже, але я б не протів зустрітись і познайомитись з маздоводами. Живу на Сихові, якщо десь недалеко міг би підїхати...)))
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 15 Регистрация: 06.09.2011 Из: Львов Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 ![]() |
усім вітання, недавно придбав mazda 626 GW, також цікавить ідея поспілкуватись про ці авто і не тільки. Так де і коли намічається слідуюча зустріч???
|
![]() |
|
![]()
|
|
усім вітання, недавно придбав mazda 626 GW, також цікавить ідея поспілкуватись про ці авто і не тільки. Так де і коли намічається слідуюча зустріч??? а тут як завжди, одна п...здьош, а результату ніякого ![]() Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Oct 3 2011, 09:27 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 42 Регистрация: 03.01.2011 Из: Дрогобич. Манчестер Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: Mazda 6 Sport, 2.3 Имя: Тарас ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Я бачу таки треба буде як час вільний буде зайнятися... сподіваюся цього місяця вдасться.
Все умирают, ето не важно, важно лиш то что ты сделаеш до етого... Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Я бачу таки треба буде як час вільний буде зайнятися... сподіваюся цього місяця вдасться. Я ЗА !!!! тільки давайте з понеділка до четверга (після роботи). Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Oct 10 2011, 07:50 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
напишете що де і коли
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 15 Регистрация: 06.09.2011 Из: Львов Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Я бачу таки треба буде як час вільний буде зайнятися... сподіваюся цього місяця вдасться. Тааак, цього місяця нічого не вийшло (та і як і минулого і поза минулого і поза, поза....) Пропоную 01.11.11р. в 18,00 год. чекаю на відгуки стосовно дати і часу проведення, а також пропозиції стосовно місця проведення. Вимоги до місця проведення: 1. кафе (бар) де продається б/а пиво 2. ціни - середні по Львову (не космос) 3. +/- центр міста (оскільки всі з різних районів, щоб нікого не ущемляти) (Ваня (Атлон) соррі до Миколаєва все буде далеко ![]() 4. парковка, або місце для парковки біля кафешки, або десь не далеко. Вимоги до учасників Львівської маздовки: 1. Бажано з'явитися всім (хоча б перший раз) 2. краще на машинах (щоб потім впізнавати на дорогах) 3. хороший настрій 4. різні теми для обговорення придумувати 5. хороші знати анекдоти, або життєві історії. Список учасників викладати тут !!! Тільки не спіть !!! Місця проведення: 1. кафешка на Чорновола 2. Мс Дональдс (Липинського) на голосування !!!!! Список: 1. Андрій_Бо (99,9 % буду) 2. Atlon (90% що буде) 3. veresen (буде на 18,30 год.) 4. Vkfm (90% буде якщо в центрі) 5. Kapi (вагається) 6. Sergij777 (хоче приїхати, але це ще не означає що буде) 7. RomanSvit (буде) 8. Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Oct 31 2011, 12:57 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Пропоную 01.11.11р. в 18,00 год. чекаю на відгуки стосовно дати і часу проведення, а також пропозиції стосовно місця проведення. Я за, буду, але до 18:30 на роботі. Б/А пиво як резинова баба, а от кави я б попив. Але я тут рідко, так що якщо що, то стукайте в ПП. П.С. Може створити мазда клуб львів ? Сообщение отредактировал veresen - Oct 27 2011, 16:47 |
![]() |
|
![]()
|
|
Тааак, цього місяця нічого не вийшло (та і як і минулого і поза минулого і поза, поза....) Пропоную 01.11.11р. в 18,00 год. чекаю на відгуки стосовно дати і часу проведення, а також пропозиції стосовно місця проведення. ... Список: 1. Андрій_Бо 2. на відсотків 90 я в ділі. в пн. визначуся точно. стосовно місця-можливі варіанти,хоча бажано р-н Наукової..)))) б"юся об заклад що БЕЗ авто буде значно цікавіше..))) (хоча є діячі,які вдало поєднують алкоголь і кермо..) почекаємо ще відгуків.. ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
На даний час залишається актуальне питання місця проведення (Наукова не дуже зручно, крім сихівчан)
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
привіт
я також хочу приїхати 1 листопада.тільки не зрозумів ще куди? |
![]() |
|
![]()
|
|
привіт я також хочу приїхати 1 листопада.тільки не зрозумів ще куди? так давай ідеї куди... -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 17 Регистрация: 12.07.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 2008 Имя: Роман ![]() |
Я буду! Можна арес де саме зустрічаємось!?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Обговорення місця проведення:
на перехресті пл.Теодора і просп.Чорновола є кафешка (назву забув) (див. карту) був там всього раз, ну а так ніби нічого (може хтось там був чекаю ваші відгуки). Переваги даної кафешки: на пл.Теодора (ззаді Міленіума) можна машини припаркувати, місця там вдосталь. Може є інші варіанти пишіть тут. Є ще варіант МС Дональдс на Липинського ГОЛОСУЄМО за місце проведення !!!!! І прохання підтвердити точніше свою присутність Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Oct 31 2011, 12:59 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
ОТЖЕ !!!
Місце проведення маздовки: парковка Мс Дональдс (Липинського) 01.11.11р. 18,00-18,15 год. Список учасників: 1. Андрій_Бо (99,9 % буду) +1 мій друг (на шевроле Круз) 2. Atlon (90% що буде) 3. veresen (буде на 18,30 год.) 4. Vkfm (90% буде якщо в центрі) 5. Kapi (вагається) 6. Sergij777 (вже був ![]() 7. RomanSvit (буде) 8. Dimi4 (98 % що буде) 9. C#@O$ Мазда 323ф (каже якщо не забуде то приїде) 10. Koya (90% буде) 11. Прохання підтвердити присутність і скиньте мені в личку свої номера моб. (краще київстар, або мтс) мій номер 067чотириста 23двя три або 095 ноль нуль 59 і три рази по 8 Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Nov 1 2011, 11:55 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Якщо не буде місця на парковці, пропоную паркуватись ]]>ТУТ]]> На газоні купа місця і зможем розтавити всі своїх залізних коней.
Сообщение отредактировал veresen - Oct 31 2011, 14:00 |
![]() |
|
![]()
|
|
Якщо не буде місця на парковці, пропоную паркуватись ]]>ТУТ]]> На газоні купа місця і зможем розтавити всі своїх залізних коней. можна подумати нас там 50-100 машин приїде. Будемо як завжди ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Ще +1 C#@O$ Мазда 323ф (незнаю чи тут зареганий) каже якщо не забуде то приїде.
Сообщение отредактировал veresen - Oct 31 2011, 14:25 |
![]() |
|
![]()
|
|
Ще +1 C#@O$ Мазда 323ф (незнаю чи тут зареганий) каже якщо не забуде то приїде. це що за китайська мова ???? Хай приїзджає будемо раді -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
сьогодні був .перепутав дати.дивлюся ні одної мазди-дивно.зате провів генеральну репетицію
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
ОТЖЕ !!! Місце проведення маздовки: парковка Мс Дональдс (Липинського) 01.11.11р. 18,00-18,15 год. Список учасників: 1. Андрій_Бо (99,9 % буду) 2. Atlon (90% що буде) 3. veresen (буде на 18,30 год.) 4. Vkfm (90% буде якщо в центрі) 5. Kapi (вагається) 6. Sergij777 (має бути) 7. RomanSvit (буде) 8. Dimi4 (98 % що буде) 9. C#@O$ Мазда 323ф (каже якщо не забуде то приїде) 10. Прохання підтвердити присутність і скиньте мені в личку свої номера моб. (краще київстар, або мтс) мій номер 067чотириста 23двя три або 095 ноль нуль 59 і три рази по 8 усім вітання, думаю, що на 80% я буду |
![]() |
|
![]()
|
|
в цей час я залишився без мазди...((( ..хоча й надалі буду тусувати в позитивно-дружньому колективі..завтра вирішується питання з новими колесами..про результати доповім..)))
|
![]() |
|
![]()
|
|
в цей час я залишився без мазди...((( ..хоча й надалі буду тусувати в позитивно-дружньому колективі..завтра вирішується питання з новими колесами..про результати доповім..))) То ти будеш ????? -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Через годину біля Мс Дональдса
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
Ну що ж, маздовка всеж таки відбулася хоча зі всіх заявлених маздаводів
Список учасників: 1. Андрій_Бо (99,9 % буду) +1 мій друг (на шевроле Круз) 2. Atlon (90% що буде) 3. veresen (буде на 18,30 год.) 4. Vkfm (90% буде якщо в центрі) 5. Kapi (вагається) 6. Sergij777 (вже був і знову буде) 7. RomanSvit (буде) 8. Dimi4 (98 % що буде) 9. C#@O$ Мазда 323ф (каже якщо не забуде то приїде) 10. Koya (90% буде) приїхали тільки четверо: - Андрій_Бо - veresen - Sergij777 - Dimi4 Скажемо так, як на перший раз то непогано зібралися, але на наступний раз бажано щоб приїхало по-більше народу, веселіше буде. А то вчора весь вечір тільки Мазди вичисляли їдуть вони до нас чи не до нас. З нашою організацією нічого прикольного у Львові із маздаклубу не зробиш. Різні клуби коли організовуються, то один одного запрошують на дріфти, драги різного роду змагання ти зустрічі. А хто ж нас запросить, чи кого ми запросимо, якщо ми самі зібратися не можемо ??? !!!!!!!!! Наступна маздовка планується на 15.11.11р. там же, тобто парковка Мс Дональдса (або давайте свої пропозиції місця проведення В ЦЕНТРІ або +/- недалеко) Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Nov 2 2011, 09:09 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 4 Регистрация: 26.10.2011 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Віталій ![]() |
Андрій_Бо,
Привіт!На яку годину?15.11.11 |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 42 Регистрация: 03.01.2011 Из: Дрогобич. Манчестер Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: Mazda 6 Sport, 2.3 Имя: Тарас ![]() |
Приїхав з німеччини сьогодні, маздовку 01.11.2011 пропустив!
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
я також проти у вівторок робити зїзд.пропоную на пятницю.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Нарешті мене розбанили.
Дякую київським маздоводам, а саме Sergu44o за допомогу. Шановні одноклубники Львова! Оскільки 15.11.11р. на Арені Львів футбол (про нього я не знав) маздовка переноситься на 17.11.11р. на 18,00-18,30 год.(кому як виходить приїхати після роботи) Там же - на парковці Мс Дональдса (на Липинського). П'ятниця погано тому що у всіх по-різному закінчується робочий день. В мене наприклад в 16,00 в когось в 19,00 а повертатися мені із дому (з Брюхів) не знаю чи получиться. Дехто взагалі на вихідні плани складає: в гори, на лижі, в село, до родичів, на весілля та ін. Давайте на четвер (як в Києві. Перевірено - це найкращий день) Ваші пропозиції !!! -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Список учасників маздовки 17.11.11р.
1. Андрій_Бо 067-4ноль нуль-23-23, 2. Sergij777 098-дев'ять0-дев'ять5-367 3. Tarasito 067-дев"ять38-нуль3-нуль9 4. vitaliy_shnitsar бублик 96-де'вять5-сорок3-539 (Я не обіцяю,але постараюсь! ) 5. Dimi4 067 два б два 5 два два 7 6. Koya ноль5нуль-431-нуль2-один3 (постараюсь бути) 7. Записуються всі бажаючі і зразу пишемо номер телефону свій Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Nov 15 2011, 08:36 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
сподіваємося буде більше людей.
|
![]() |
|
![]()
|
|
сподіваємося буде більше людей. ага, сам на те надіюся. а то вже перший раз всі грозилися приїхати ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Я за четвер
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 203 Регистрация: 08.05.2009 Из: Львоф и Быкоф Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: Yamaha R6 Имя: Дядя Тренер ![]() |
Буду у четвер 067 два б два 5 два два 7
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 4 Регистрация: 26.10.2011 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Віталій ![]() |
Список учасників маздовки 17.11.11р. 1. Андрій_Бо 067-4ноль нуль-23-23, 2. Sergij777 098-дев'ять0-дев'ять5-367 3. Tarasito 067-дев"ять38-нуль3-нуль9 4. Записуються всі бажаючі і зразу пишемо номер телефону свій Я не обіцяю,але постараюсь! ![]() бублик 96 де'вять5 сорок3539 Сообщение отредактировал vitaliy_shnitsar - Nov 14 2011, 22:00 |
![]() |
|
![]()
|
|
Мене не буде. На колесах буду десь в 20-х числах цього місяця. Маршрутку не пропонувати, не навиджу їх. Таксі - дорого.
|
![]() |
|
![]()
|
|
І що, як на рахунок 22.09.12. н парковці МсДональдса чи Арсена на чоровола ???
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Якщо не поїду по справах у Київ можу заїхати. На котру годину ?
![]() |
|
![]()
|
|
І що, як на рахунок 22.09.12. н парковці МсДональдса чи Арсена на чоровола ??? А как насчет приехать на слет 22.09!? Якщо не поїду по справах у Київ можу заїхати. На котру годину ? Правильно, в Киев на слет!!! ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 33 Регистрация: 15.07.2012 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 GE Имя: Andriy ![]() |
22 числа на 18 годину
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,092 Регистрация: 27.10.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 64 раз(а) Авто: mazda Имя: Олег ![]() |
-------------------- "Все с детства знают, что то-то и то-то невозможно. Но всегда находится невежда, который этого не знает. Он-то и делает открытие." - А.Эйнштейн
"Когда власть Любви превзойдет любовь к Власти - настанет Мир на Земле." - Джимми Хендрикс ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
привіт маздаводам і тим хто мене знає.бачу знов ідея зібратися нарешті виникла.на макдональдс.хоч і зараз теоретичний маздавод
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,092 Регистрация: 27.10.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 64 раз(а) Авто: mazda Имя: Олег ![]() |
Сподіваюся цього разу зустріч відбудеться))
-------------------- "Все с детства знают, что то-то и то-то невозможно. Но всегда находится невежда, который этого не знает. Он-то и делает открытие." - А.Эйнштейн
"Когда власть Любви превзойдет любовь к Власти - настанет Мир на Земле." - Джимми Хендрикс ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
і чого ж вас небуло? пришлося за всіх гамбургери топтати
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
я був))) біля входу в мак топтався з 5.30 до 7.00 нікого не бачив((
![]() |
|
![]()
|
|
а я був з 5 до пів шостої.але машин мазд не було.тебе не знаю тому і не міг опізнати маздавода.
|
![]() |
|
![]()
|
|
а я був з 5 до пів шостої.але машин мазд не було.тебе не знаю тому і не міг опізнати маздавода. ти на машині був синя ваз 5ка? -------------------- "Все с детства знают, что то-то и то-то невозможно. Но всегда находится невежда, который этого не знает. Он-то и делает открытие." - А.Эйнштейн
![]() |
|
![]()
|
|
ні.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 33 Регистрация: 15.07.2012 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 GE Имя: Andriy ![]() |
так я щось не допер то люди зібрались і кожен сидів собі по окремо )))
народ давайте цього тижня тоді зберемся вже нормально -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
ну я так розумію нас тільки двоє було)
![]() |
|
![]()
|
|
так я щось не допер то люди зібрались і кожен сидів собі по окремо ))) народ давайте цього тижня тоді зберемся вже нормально Четвер 27.09.12р. 18,30-19,00 год. Парковка МкДональдса (липинського) Всім підходить ? Я буду на 92% Хто ще буде ? Якщо в 19,15 нікого не буде я їду до дому. В мене машина обклеїна її легко впізнати. Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Sep 26 2012, 07:29 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
мені підходить 98 % що теж буду
Четвер [b]27.09.12р. 18,30-19,00 год. Парковка МкДональдса (липинського) Всім підходить ? Я буду на 92% Хто ще буде ?[/b] Якщо в 19,15 нікого не буде я їду до дому. В мене машина обклеїна її легко впізнати. ти мав наувазі 27 число правда ? -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Ще хтось буде ???
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
є хто живий, я через 10 хв виїзджаю в МкДональдс
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
є є ))) ну народ чого так туго
ми согодні зустрілись правда в наявності було тільки троє людей народу чого так ((( приєднюйтесь не халявте це ж цікаво можно поспілкуватись про наші масі організовути щось можна .... -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
всім привіт
ну що може наступного четверга збираємся ? 11 жовтня ? -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
11 жовтня можна.я б теж знову міг прийти.може кого знайомого побачу цього разу)
|
![]() |
|
![]()
|
|
ок. давайте 11 жовтня на 19 год як завжди тільки я думаю краще на стоянці арсену там більше місця а то на макд. там туго з вільним місцем .
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
так як багато людей буде то місця всім вистачить))).
|
![]() |
|
![]()
|
|
так як багато людей буде то місця всім вистачить))). ![]() Я не буду - відрядження в Київ !!! -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
мдяяя, пройшла купа років а маздаком"юніті у Львові зібратись так і не може, жестььь
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 25th June 2025 - 09:38 |