![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Пишу на перед, а то народ не часто в неті буває.
Запрошуються всі маздоводи та любителі автомобілів МАЗДА. -------------------- |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Пишу на перед, а то народ не часто в неті буває. Запрошуються всі маздоводи та любителі автомобілів МАЗДА. І знову традиційно записуємо всіх присутній на маздовці. Пригадаю маздовка буде проходити 01.12.11р. в кафе готелю Гелікон Адреса: Україна, м.Львів, 79071, вул. Кульпарківська, 230 ]]>http://www.helikon.com.ua/bistro.html]]> Список потрібен для того щоб знати на скільки чоловік бронювати місця в кафе та на парковці. пишемо також номери тел. та хто буде на транспорті (з якої точко Львова виїзджати буде), а хто ні (щоб могли підтосуватися до народу з машинами). Список учасників: 1. Андрій_Бо + М626 (центр, головпоштамт) = 067-4 ноль ноль-2три-2три 2. Оскільки в нас у Львові одноклубники зі столиці то enastris тебе також запрошено. Приїдеш ? Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Nov 29 2011, 11:28 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 7,530 Регистрация: 09.11.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 223 раз(а) Авто: БЭлЫй КорАбль....=) Имя: Всеволод ![]() |
Чуть не спросил "а где этот Готель..."
![]() Сообщение отредактировал IcE MaN - Nov 29 2011, 12:40 -------------------- Боксера может обидеть каждый, но не каждый успеет извиниться...
"Бью Резко - Отвечаю Дерзко" |
![]() |
|
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 211 Регистрация: 01.05.2008 Из: Львів Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: А.шоха... ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Чуть не спросил "а где этот Готель..." ![]() так ти теж у Львові ???? -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() талантливейший подлец(с) Группа: MAZDAвод Сообщений: 24,157 Регистрация: 26.06.2007 Из: Понаехаловск Спасибо сказали: 741 раз(а) Авто: Тропический ветер)) Имя: великолепнейший мерзавец(с) ![]() |
ничесе у вас тут оживленно... не успеваю читать...
![]() -------------------- Люди, которым я не нравлюсь, должны принять одну простую вещь - цианид калия
Не верь, не бойся, не проси. Жизнь надо прожить так, чтобы в аду сказали: "Извините, у нас приличные люди!" Лучший аргумент против демократии - пятиминутная беседа со средним избирателем. У.Черчилль "If one day the speed kills me, don't cry because I was smiling" -P. Walker |
![]() |
|
![]()
|
|
ничесе у вас тут оживленно... не успеваю читать... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 4 Регистрация: 26.10.2011 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Віталій ![]() |
І знову традиційно записуємо всіх присутній на маздовці. Пригадаю маздовка буде проходити 01.12.11р. в кафе готелю Гелікон Адреса: Україна, м.Львів, 79071, вул. Кульпарківська, 230 ]]>http://www.helikon.com.ua/bistro.html]]> Список потрібен для того щоб знати на скільки чоловік бронювати місця в кафе та на парковці. пишемо також номери тел. та хто буде на транспорті (з якої точко Львова виїзджати буде), а хто ні (щоб могли підтосуватися до народу з машинами). Список учасників: 1. Андрій_Бо + М626 (центр, головпоштамт) = 067-4 ноль ноль-2три-2три 2. Оскільки в нас у Львові одноклубники зі столиці то enastris тебе також запрошено. Приїдеш ? Привіт Андрій!На яку годину? |
![]() |
|
![]()
|
|
Привіт Андрій!На яку годину? в темі написано 18-19,00 год. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Сьогодні 30.11.11р.
На маздовку записаний тільки я. ПІПЕЦ якщо до 18,00 год. ніхто не зголоситься то завтра маздовка відміняється -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 40 Регистрация: 26.01.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda 323 S BA 1.3 1996 Имя: Павло ![]() |
Андрій, я без машини ще як мінімум місяць
![]() ![]() Сообщение отредактировал veresen - Nov 30 2011, 15:53 |
![]() |
|
![]()
|
|
Андрій, я без машини ще як мінімум місяць ![]() ![]() що сталося, знову на гонках був ? -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 40 Регистрация: 26.01.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda 323 S BA 1.3 1996 Имя: Павло ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 146 Регистрация: 26.11.2010 Из: Львов Спасибо сказали: 20 раз(а) Авто: Mazda 626GC Peugeot J5 бензожор Имя: Артур ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Cricetus cricetus Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 13,202 Регистрация: 24.11.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 859 раз(а) Имя: Саня ![]() |
Список учасників: 1. Андрій_Бо + М626 (центр, головпоштамт) = 067-4 ноль ноль-2три-2три 2. ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Питання для роздумів: Чому не відбулася маздовка?
Що повпливало на це? Місце проведення? Дата та час проведення? Чи просто всім в падляк було їхати? Чекаю коментарі всіх маздоводів Львова !!! -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 7,530 Регистрация: 09.11.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 223 раз(а) Авто: БЭлЫй КорАбль....=) Имя: Всеволод ![]() |
![]() ![]() ![]() ничесе у вас тут оживленно... не успеваю читать... ![]() ![]() ![]() ![]() Питання для роздумів: Чому не відбулася маздовка? Що повпливало на це? Місце проведення? Дата та час проведення? Чи просто всім в падляк було їхати? Чекаю коментарі всіх маздоводів Львова !!! ![]() Сообщение отредактировал IcE MaN - Dec 5 2011, 12:53 -------------------- Боксера может обидеть каждый, но не каждый успеет извиниться...
![]() |
|
![]()
|
|
[quote
![]() [/quote] Та і я так думаю, АЛЕ ....... ![]() Вот і будуй з такими комунізм. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
[quote ![]() Та і я так думаю, АЛЕ ....... ![]() Вот і будуй з такими комунізм. И не говори...милости просим в Киев...тут более активней маздовик проходят... ![]() -------------------- Боксера может обидеть каждый, но не каждый успеет извиниться...
![]() |
|
![]()
|
|
И не говори...милости просим в Киев...тут более активней маздовик проходят... ![]() Я б з радістю, от тільки там в Києві я роботи не маю. Може хтось допоможе ???? ![]() І я тоді зразу до вас. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Я б з радістю, от тільки там в Києві я роботи не маю. Може хтось допоможе ???? ![]() І я тоді зразу до вас. Тут работы валом....было бы желание.... ![]() -------------------- Боксера может обидеть каждый, но не каждый успеет извиниться...
![]() |
|
![]()
|
|
Питання для роздумів: Чому не відбулася маздовка? Що повпливало на це? Місце проведення? Дата та час проведення? Чи просто всім в падляк було їхати? Чекаю коментарі всіх маздоводів Львова !!! КЛАСНО !!!! Якщо хочеш щоб Львівські маздоводи дуже швидко попропадали із форума, потрібно всього на всього задати їм одне питання на роздуми. І ВСЕ. ТИШИНА. Ауууууууууууууууууууууууууу ![]() Ви живі ??????????????????????? ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
КЛАСНО !!!! Якщо хочеш щоб Львівські маздоводи дуже швидко попропадали із форума, потрібно всього на всього задати їм одне питання на роздуми. І ВСЕ. ТИШИНА. Ауууууууууууууууууууууууууу ![]() Ви живі ??????????????????????? ![]() Не будем о грустном... ![]() -------------------- Боксера может обидеть каждый, но не каждый успеет извиниться...
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 17 Регистрация: 12.07.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 2008 Имя: Роман ![]() |
Народ реально відсутній. Сам тепер рідко заходжу-а навіщо якщо нікого немає!!!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 75 Регистрация: 30.12.2010 Из: львів Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: mazda 626GE vaz2107 Имя: Сергій ![]() |
продав свою мазду 626же.хочу нову тройку.но пока уви
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 211 Регистрация: 01.05.2008 Из: Львів Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: А.шоха... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 10th August 2025 - 18:13 |