![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Данный раздел предназначен для наполнения информацией об участниках проекта "Украинский Мазда Клуб". Формат тем следующий: название темы - ник пользователя, содержание первого сообщения - краткая информация (в том числе и фотографии) о себе и машине. Приветствуйте друг друга, улыбайтесь почаще и не усердствуйте с флудом и оффтопом :)
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 11 Регистрация: 16.01.2014 Из: Луцьк Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 2.0 FS 96р. Имя: Макс ![]() |
Привіт всім, із святом Трійці Вас!
Звати мене Макс,мені 20 років,сам з Луцька,маю Мазду 626 GE, 2.0 FS 1996р.в. До того катав два 124 мерси,дизелякі,шумні,вялі але дуже мягенькі. 4 січня цього року взям свою Масю,автомобіль має оригінальний пробіг меньше 200к, комплектація наскільки знаю максимальна,кондер,круїз,електро ліфти сидінь,передні туманки,велюровий салон... І що саме приємне - все працює! Були проблеми зимою,не гріє пічка,замерзла раз і не відкривався центральний замок, міняв РКМН(доречі допомогло!) були проблеми з задніми суппортами(клинили,лівий не працював),але все своїми силами відремонтував,перебрав і тепер роблять як нові!)) Так само знаю в багатьох є проблема з брянчанням передніх суппортів і колодок,теж вирішив виточкою нових пальців і установкою пружин і пластин для колодок. В принципі за пів року зробив не мало,я другий власник в Україні,до того був якийсь погранець який за нею не дивився зовсім і проїхав на ній 30 чи 35 тисяч,він сам її пригнав 3 чи 4 роки назад з Німеччини,там їздив якійсь німець,він купляв її з салону. Впринципі все влаштовує,купив собі недавно донора,таку саму мазду тільки седан. Я є на Драйві,добавляйтесь! Там є фото і опис всіх робот які я робив з маською) ]]>http://www.drive2.ru/r/mazda/703377/]]> Ну і фото моєї мазди,якщо цікаво додам ще! ![]() Сообщение отредактировал DEN - Jun 10 2014, 08:30 |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 5,302 Регистрация: 29.09.2008 Из: Киев Спасибо сказали: 207 раз(а) Авто: Red6MPS, были Subaru Tribeca 3.0, Mazda 3 1.6 АТ Имя: Лёша ![]() |
Здарова!!!
![]() ![]() -------------------- GOD bless MPS!!!
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() А ты попробуй... Группа: MAZDAвод Сообщений: 8,061 Регистрация: 01.02.2009 Из: Киев, Голосеевский - Житомир Спасибо сказали: 84 раз(а) Авто: Mazda 3 1.6 (Black Hetch) Имя: Колька ![]() |
![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 11 Регистрация: 16.01.2014 Из: Луцьк Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 2.0 FS 96р. Имя: Макс ![]() |
UsAlex, Nick_,
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,731 Регистрация: 30.05.2011 Из: Днепр-City Спасибо сказали: 55 раз(а) Авто: Mazda-3 Light MPS Имя: Просто Ромыч ![]() |
![]() ![]() -------------------- Zoom-Zoom Drive my live
Я не понимаю, почему проституция незаконна? Продавать — законно. Трахаться — законно. Почему же тогда трахаться за деньги — незаконно? |
![]() |
|
![]()
|
|
Малыш, Спасибо!)))
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 6,312 Регистрация: 20.10.2008 Из: Киев Спасибо сказали: 540 раз(а) Авто: красивое ![]() |
Maksim2204, Велком
![]() Пысы. А фотки в красных труселях где? ![]() Сообщение отредактировал Selen - Jun 8 2014, 21:59 -------------------- ![]() У каждой крыши есть свой стиль езды. Жизнь с утра начинайте в надежде, что сегодня мир лучше, чем прежде! You must do the things you can not do (Eleanor Roosvelt) Немаздовод года - 2012 Организатор года - 2013 |
![]() |
|
![]()
|
|
Selen,
![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,681 Регистрация: 28.07.2011 Из: Киев Спасибо сказали: 34 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Роман ![]() |
Привіт, паркуйся)
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 4,677 Регистрация: 10.04.2008 Спасибо сказали: 136 раз(а) Авто: Toyota Prado ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,511 Регистрация: 14.06.2010 Из: Киев Спасибо сказали: 41 раз(а) Авто: Mazda 6 New 2.0 МТ Имя: Олег ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
dido111, TyKu, Ромао, Привіт!)
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,314 Регистрация: 18.01.2010 Из: Київ Спасибо сказали: 29 раз(а) Авто: Mazda3 2.0 6МТ Имя: Назар ![]() |
![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 10,639 Регистрация: 24.01.2009 Из: Киев ( теремки 1) Zabolotnogo st. Спасибо сказали: 719 раз(а) Авто: Mazda 3 Sedan МТ 1.6 " Матреха" Имя: Олег ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Контактный телефон: +380674441933.
|
![]() |
|
![]()
|
|
NAIV, bezol,
![]() Народ,є проблема масложору,радять спробувати розкоксовку колец JET100 ULTRA ]]>http://xado.ua/avtomobilnaya-himiya/sredst...dlya-dvigateley]]> |
![]() |
|
![]()
|
|
Всім привіт!
Була проблема в моєї масі,проблема доволі поширена на 626 GE-шках,масложор,диміла зранку,диміла на ходу після 4 тисяч....жерла приблизно 3 літри на 10 000 км. Їздив до багатьох майстрів і на цілу кучу СТО, більшість казало шо мотор на мусорку,капец поршням,капец ГБЦ,треба гільзовка,треба те,треба се,корочіє ціна капіталки була від 700 долларів ну або покупока іншого мотора. Ну так як я знаю,що в моєї маські оригінальний пробіг "аж" 200040 км,що для таких моторів не є критичним,і я перед тим знімав клапанну кришку і бачив що розпредвали у мене в доволі хорошому стані,що давало надію що і ГБЦ не зношена ![]() Я не сильно вірив таким майстрам,бо сам займаюся запчастинами і знаю що дуже багато сервісменів вішають лапши аби налякати власника і "розкатати" його на ремонт,звичайно ж всі казали що саме вони найкраще роблять двигуни в місті і взагалі в області,ну то таке... Але для вирішення цієї проблеми їхати мені далеко не прийшлося,в мого хресного на фірмі є така сама робоча мазда, з точно таким самим двигуном, і у ней були 100% схожі проблеми. Порадив мені водій,ось таку розкоксовку ![]() ціна такої хімії аж 42 грн ![]() І що ви думаєте, мені реально вона допомогла! Я вже готовився мінімум до капіталки-лайт. Раніше якщо я дава газу в пол за мною стояв синій туман і доволі неприємний сморід,тепер цього всьгого немає)))Зранку ще трошки димить,але вже немає такого туману синього як був,є зовсім трошки синього димку який зразу розтворяється і іде він максимум 1 хв. Я вже 4 день кручу масю в основному до 5-6 тисяч і уровень масла не знизився ні на міліметр! ![]() А ще покращилася динаміка авто,реально стала вжимати в сідушку))) Так що друзі GE-води , в кого є така проблема раджу спробувати і вам зробити таку процедуру))) Ось пару фото які кускі вилітали під час розкоксовкі ![]() ![]() Тут більше ![]() ]]>http://www.drive2.ru/l/3910337/]]> |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 3rd May 2025 - 11:51 |